Direksiyon setimi sistem yükseltmemi

Ben de düşünüyorum 3080 SuprimX var satıp 9070XT ya da 4080 mı alsam direksiyon seti mi alsam karar veremiyorum :blobdance:

Teşekkürler sizin de kutlu olsun.
Bir video çekip atarsanız sesi anlamaya çalışırız.
Hocam bide şöyle bir sıkıntı fark ettim o ses sanırım normalde pedallarda gazda sorun var sanırım yazılımdan reverseleyince Max 99 oluyor.

Hocam bide şöyle bir sıkıntı fark ettim o ses sanırım normalde pedallarda gazda sorun var sanırım yazılımdan reverseleyince Max 99 oluyor.
şuan sanırım bir tık düzeldi temizlikle ve kabloları düzelttim düzeldi sanırım

Merhaba arkadaşlar. Direksiyon seti almayı düşünüyorum ama o parayla yükseltmemi yapsam diyede düşünüyorum işlemci r 5 5600 ekran kartı rx 9060 ve direksiyon setide önerebilir misiniz??
Onun yerine az daha bütçe arttır am5 geç bence

Onun yerine az daha bütçe arttır am5 geç bence
kral direksiyonu aldım muazzam para biriktirip on numara bi sistem yapmayı düsünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler sizin de kutlu olsun.
Bir video çekip atarsanız sesi anlamaya çalışırız.
bu arada hocam direksiyondan cok memnun kaldım asırı iyi tavsiyeniz icin cok cok cok tesekkür ederim.

kral direksiyonu aldım muazzam para biriktirip on numara bi sistem yapmayı düsünüyorum

bu arada hocam direksiyondan cok memnun kaldım asırı iyi tavsiyeniz icin cok cok cok tesekkür ederim.
Hayırlı olsun tekrardan. Direksiyonun iç kısmına aşağıda fotoğraftaki elektrik bandı yapıştırırsanız ilerde oluşabilecek ses sorununu şimdiden çözmüş olursunuz.

Screenshot_20260320-234402.webp

Hayırlı olsun hangisini aldınız görebilme imkanım varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,198,410
Üyeler
190,368
Son üye
Lector
Geri