Bilgisayar Açılmıyor lütfen yardım edin

anakart modeli ne
aga benimki de gigabyte
Gigabayte maalesef kırk yılın başında farklı bir marka deniyim dedim zaten biosu saçma birşeydi karışık ne debug led var ne bişi bundan sonra msi dışında başka marka anakart almıcam en aızndan onda sorun olsa debug led ile gösteriyor bunda hiçbirşey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vram ışığı yanıyor mu
Debug led yok bu anakartta gigabayte

Notebook olsa sorun direk güney chipsette derdim. Ama kasa olunca işler değişiyo. Ben olsam ilk CMOS la bios sıfırlardım, baktım olmadı sorunu psu da arardım.

Bios sıfırlıyorsa ya bios pilidir ya da çok fazla kapanıp açıldığı için oluyordur

Notebook olsa sorun direk güney chipsette derdim. Ama kasa olunca işler değişiyo. Ben olsam ilk CMOS la bios sıfırlardım, baktım olmadı sorunu psu da arardım.
Cmos sıfırlama yaptım değişen bir şey olmadı

Bios sıfırlıyorsa ya bios pilidir ya da çok fazla kapanıp açıldığı için oluyordur
Bios pilinide değiştirdim aynısından aldım ondada yaptı

Psu yu değiştirdim zaten oda 1 ay oldu önceki sıfır psuda aynı şeyi yaptı

Ne kadar kablo varsa hafifçe bastır iyice otursun

Anakartta Asus önceliğini koru sonra Msi bakarsın.
Ben gigabyte anakart aldım geçen gün ve dün geri verdim paramı geri aldım. Hayat belirtisi yoktu ama anakart sıfırdı nedense hiç kullanmak gibi düşünceleri olmamış. :D

şuanda 2.el Asus aldım işler tıkırında.

Anakartta Asus önceliğini koru sonra Msi bakarsın.
Ben gigabyte anakart aldım geçen gün ve dün geri verdim paramı geri aldım. Hayat belirtisi yoktu ama anakart sıfırdı nedense hiç kullanmak gibi düşünceleri olmamış. :D

şuanda 2.el Asus aldım işler tıkırında.
Valla hocam ben asusta kullandım msi da dedim bi kere gigabayte kullanayım herkes sorunsuz çok güzel dedi illallah ettirdi hiçbir belirtide yok zaten en son çare anakartı değiştirmek olucak ay başındada bu anakarta baktırcam

Eski
Bulabilirsen herhangi bir gpu ile dene gt210 bile olur
Ekran kartı ile denedim aynı sorun oluyor

O zaman son çare anakart gitmiş oluyor

Aynen sanırsam o gitti ama bi anda gitmesi çok tuhaf hadi elektronik aletler bi gün çalışır yarın çalışmayabilir gibi olurda bunda ufsk bir belirtide yoktu
Elektronik piyasası eskisi gibi değil her üründe bilerek kronik arıza bırakıyorlar ki millet tekrar alsın bir anda gitmesi normal yani

Elektronik piyasası eskisi gibi değil her üründe bilerek kronik arıza bırakıyorlar ki millet tekrar alsın bir anda gitmesi normal yani
İnternette baktımda reddite bu olayı yaşıyan çok olmuş bu model anakartta peki anakart olarak asus prime x570 pro mu yoksa msi mpg b550 gaming plus mı iyidir aralarında 1 lira(1k) fark var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,726
Üyeler
190,797
Son üye
rarepeeker
Geri