🔥İndirim Lian Li Strimer Wireless 24P 3.499 TL

Yok sadece rampage redflag 👉🏻👈🏻
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thermalright %5-6 fps düşüsüne sebebiyet veriyor doğru. 6400 de çalıştırmak zorunda değilsin ama çoğu kullanıcı 3000~ sularında çalıştırıyor ve panorama se den geçen bir kaç kişiyle konuştum hepsi çok memnun kaldığını söylemişti. Ryuo IV güzel bence şahsen kullanmadım ama asus kalitesiz ürün sanmıyorum yapsın tek sıkıntısı gereksiz pahalıya satıyor onu. O kadar para vermezdim ben şahsen ekranı da küçük bence kavisli kısmı
Kapitalizm bizide çekiyor :(

1774039462982.webp

benim sana tavsiyem nzxt kraken elite alabilirsin kovala bence onu. Ya da yakında lian li curved çıkaracak onu alabilirsin. Ya da ya da thermalright curved var onu alabilirsin Yoksa illa alacam dersen benimkini satayım garantiden gelince 10k ya sana sıfırıyla değişirse :D. Ben uzak durmanı tavsiye ederim

Sanmıyorum vericisiz görmüyor herhangi bir fanı

Asiahorse mi istiyorsun lian li mi?
lian li

Thermalright iptal ettiğime pişman oldum satıcıya yazacaktım adamlar siteden banlamış.
Alıntıyı görüntüle
İptal edince ban atıyor bende yemiştim canları istedimi aylarca ürün için bekletiyorlar.

Bende aldım kontrolcu içinde diye açıyin bana kapitalist sistem en son kredi kartı borçları odeyemicem az kaldı 😂

Jumbum'u ruh ve sinir hastalıklarına nakletmek lazım. Adamlar iptal eden müşterilere kuruluyor :D
En son şikayet cogalicak banlicaklar forumlardan az kaldı çoğu mesajı okuyorlar buralarda.
Thh sonuclasin bakalım bizim iptal olan malları yolacaklarmi 😂

İptal edince ban atıyor bende yemiştim canları istedimi aylarca ürün için bekletiyorlar.

Bende aldım kontrolcu içinde diye açıyin bana kapitalist sistem en son kredi kartı borçları odeyemicem az kaldı 😂
yanlış yönledirmiş olmamak için tekrardan baktım benim sinerjiden almış olduğum modelle aynı model numarasına sahip ama incehesap biraz eşşek bazen model numaralarını yanlış giriyorlar. kontrolcüsüz gelirse çakarsın artık iadeyi
Ekran görüntüsü 2026-03-20 235017.webp

Yok sadece rampage redflag 👉🏻👈🏻

Thermalright %5-6 fps düşüsüne sebebiyet veriyor doğru. 6400 de çalıştırmak zorunda değilsin ama çoğu kullanıcı 3000~ sularında çalıştırıyor ve panorama se den geçen bir kaç kişiyle konuştum hepsi çok memnun kaldığını söylemişti. Ryuo IV güzel bence şahsen kullanmadım ama asus kalitesiz ürün sanmıyorum yapsın tek sıkıntısı gereksiz pahalıya satıyor onu. O kadar para vermezdim ben şahsen ekranı da küçük bence kavisli kısmı
ryuo ryujin kadar başarılı değil diyorlar hocam.
Wonder Vision 360
keşke alsaydım zamanında , mjolnir vision aldım baya sessiz güzel çıktı eminim oda güzeldir uygulama dışında
@shaco27 ile dün gece bütün modeller hakkında konuştuk.
Jumbum'da 12.600TL Thermalright. Asus ise yorum yapınca 1000tl nakit iadesi ile 18k.
Shaco thermalright ve tryx kullanmış. Thermalright daha sessiz dedi tryx'e göre. Ama yazılı ve oled ekranı bir tık daha kötü dedi. Her pc açtığında yazılımı falan açman gerekiyormuş. Tryx'i alacaktım normalde achardir'den tiz sorununu öğrenince vazgeçtim.
Valla bana en son shaco ona bütçe ayıracağına başka birşeyi yükselt dedi :d.
Şahsen öyle düşününce de 20k çok fazla sırf oled soğutucu var diye.
Şuan arctis liquid 3 360 kullanıyorum. Çok memnunum. Hedefim bunu 5'e satıp 12'ye thermali alıp 7k harcamaktı totalde.
Ama asus için 12k çıkacak ekstradan. Bu seferde komple mi iptal edip tablet falan mı alsam diye düşünmeye bile başladım.
Şuan hesapta 13k var thermal içi ayırdığım 1 gündür bakışıyoz parayla :D

1774039915229.webp
1774039926126.webp

Ben -100k'yım hayatımda işe girmedim pederden 5k alıyom aylık. 3 senedir borçları çevire çevire batmadım. Ben batmadıysam sende batman :d

yanlış yönledirmiş olmamak için tekrardan baktım benim sinerjiden almış olduğum modelle aynı model numarasına sahip ama incehesap biraz eşşek bazen model numaralarını yanlış giriyorlar. kontrolcüsüz gelirse çakarsın artık iadeyi Alıntıyı görüntüle
kafayı yicem şu siyah görünüyo senin attın görselde beyaz nasıl oluyor

https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-wireless-24p-g89-pw24-1w-t-00-fiyati-75938/ bu anakartın büyük yerine. 24 pin olan.

bu ikisinden birini de sen seç birisinde 8 şerit rgb var birinde 12 şerit rgb var. Ekran kartında 12vhp olduğunu varsayıyorum. ve benim kişisel görüşüm 12 şeritli olanı al 8 şerit olan o kadar şatafatlı durmuyor.

IMG_2818.webp

kafayı yicem şu siyah görünüyo senin attın görselde beyaz nasıl oluyor
içinden çıkıyo o la değiştirebiliyon. bağlanan kısım halen siyah ama şu bracket kısmını beyaz yapabiliyorsun. clipsli zaten
IMG_2819.webp

Jumbum'da 12.600TL Thermalright. Asus ise yorum yapınca 1000tl nakit iadesi ile 18k.
Shaco thermalright ve tryx kullanmış. Thermalright daha sessiz dedi tryx'e göre. Ama yazılı ve oled ekranı bir tık daha kötü dedi. Her pc açtığında yazılımı falan açman gerekiyormuş. Tryx'i alacaktım normalde achardir'den tiz sorununu öğrenince vazgeçtim.
Şuan arctis liquid 3 360 kullanıyorum. Çok memnunum. Hedefim bunu 5'e satıp 12'ye thermali alıp 7k harcamaktı totalde.
Ama asus için 12k çıkacak ekstradan. Bu seferde komple mi iptal edip tablet falan mı alsam diye düşünmeye bile başladım.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Ben -100k'yım hayatımda işe girmedim pederden 5k alıyom aylık. 3 senedir borçları çevire çevire batmadım. Ben batmadıysam sende batman :d
tryx harbi garip bir ses var yükte.
asian horse kablo güzel bu arada ama yanma yaşan cok duydum.
1774040391263.webp
1774040255745.webp

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

tizin üstüne bir de deli gibi uğultu yapmaya başladı şu an RMA yolu gözüktü allah yar ve yardımcım olsun bakalım WRAITH ile nasıl bir savaşa gireceğim. Senin çözümünde basit Lian li curved gelene kadar bekle parayı faize at. 12k nin faiziyle güzel bir zurna dürüm yersin afiet :D :D

https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-wireless-24p-g89-pw24-1w-t-00-fiyati-75938/ bu anakartın büyük yerine. 24 pin olan.

bu ikisinden birini de sen seç birisinde 8 şerit rgb var birinde 12 şerit rgb var. Ekran kartında 12vhp olduğunu varsayıyorum. ve benim kişisel görüşüm 12 şeritli olanı al 8 şerit olan o kadar şatafatlı durmuyor.

Alıntıyı görüntüle

içinden çıkıyo o la değiştirebiliyon. bağlanan kısım halen siyah ama şu bracket kısmını beyaz yapabiliyorsun. clipsli zatenAlıntıyı görüntüle
Rahatladım Eyv :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,324
Üyeler
190,344
Son üye
ErayTcix
Geri