2.el işlemci almak yardım edermisimiz

Hangisini önerirseniz onu alcam eger kullanmaya karar verirsem 1 haftalık işlemci 4500 teklif gelirse satarım ama
Siradaki kullanacağın işlemci için de 3kya phantom sprit alabilirsin , sadece bunun için de assasin sprit 120 veya 120 SE alabilirsin

Siradaki kullanacağın işlemci için de 3kya phantom sprit alabilirsin , sadece bunun için de assasin sprit 120 veya 120 SE alabilirsin
Çok teşekkür ederim gecenin bir yarısı bana bukadar yardımcı oldunuz son kez teyip etmek için sorayım satıcıya hayırlı olsun mesajınatayımmı işlemcide problem yok degilmi sadece o stog sogutucu yetmiyor

Çok teşekkür ederim gecenin bir yarısı bana bukadar yardımcı oldunuz son kez teyip etmek için sorayım satıcıya hayırlı olsun mesajınatayımmı işlemcide problem yok degilmi sadece o stog sogutucu yetmiyor
Evet hocam yazabilirsin bi sıkıntı yok. Rica ederim

Konu çok ilgimi çekti :D Hayırlı olsun hocam bedavaya almışsın ama o kasanın içi ne allah için

Hayırlı olsun, anakart arkasında braket var onun oturduğundan emin olun. Gayet güzel değerler. Fan ile sorun çözülür gözüküyor.

Yalnız kardeşim bu kasanın hali nedir ya. İnsan bir temizler. Saç kurutma makinesi soğuk ayarda tutabilirsin ama çok yakınlaştırma. Toplu bir bakıma ihtiyacı var pc nin. Fanları vb temizlersen ısı durumu daha da düşer. İşlemci montajını yaptın ama 1 gram toz almamışsın :). Fandaki tozu alsan zaten soğutucu almana gerek kalmaz.

Alma değmez.

Dipnot:Alınmış hayırlı olsun demek düşer.
Hocam normalde almazdım 4 5 k verip ilk başta 3 k cok ucuz yakalafıgom için aldım hiç yoksa şuanda 4 e istedigimde satarım
Post automatically merged:

Konu çok ilgimi çekti :D Hayırlı olsun hocam bedavaya almışsın ama o kasanın içi ne allah için
Utandımyav 😂😂 cıdden o kasa neden okadar kirleniyor anlamadım millet beyaz kasa diziyor haftalık temizlikmi yapıyor kasaya

Hayırlı olsun, anakart arkasında braket var onun oturduğundan emin olun. Gayet güzel değerler. Fan ile sorun çözülür gözüküyor.

Yalnız kardeşim bu kasanın hali nedir ya. İnsan bir temizler. Saç kurutma makinesi soğuk ayarda tutabilirsin ama çok yakınlaştırma. Toplu bir bakıma ihtiyacı var pc nin. Fanları vb temizlersen ısı durumu daha da düşer. İşlemci montajını yaptın ama 1 gram toz almamışsın :). Fandaki tozu alsan zaten soğutucu almana gerek kalmaz.
O stok fanı takmak bukadar zor olmamalı bu son teknojilerde yüregim şişti takana kadar. Kasa neden bukadar kirleniyor bende anlamadım rezil olduk forumda kirden 😂

Kasa dışarda mi kullandın ne kadar pis
Hayır heralde alındıgından belli hic temizlenmemiş 2 3 yıldır

O stok fanı takmak bukadar zor olmamalı bu son teknojilerde yüregim şişti takana kadar. Kasa neden bukadar kirleniyor bende anlamadım rezil olduk forumda kirden 😂

Hayır heralde alındıgından belli hic temizlenmemiş 2 3 yıldır
Hocam valla bu temizlenmemiş gibi değil akşamları bodrumda mining yapılmaya bırakılmış gibi :d

Alma değmez.

Dipnot:Alınmış hayırlı olsun demek düşer.
Hocam siz ısılara bakarakmı öyle dediniz yoksa 5500 den 5600 e gecilmez diyemi

Hocam valla bu temizlenmemiş gibi değil akşamları bodrumda mining yapılmaya bırakılmış gibi :d
😂😂 acaba sigaradan olabilirmi odamda cok sigara iciyorum dumanı boyle yaparmı

Hocam siz ısılara bakarakmı öyle dediniz yoksa 5500 den 5600 e gecilmez diyemi

😂😂 acaba sigaradan olabilirmi odamda cok sigara iciyorum dumanı boyle yaparmı
Hocam normalde 6ay 1 yılda bi genel tozunu alırsın ama sen hiç almamişsin . Tozu aldığında da ısılar düşer bi bisikletçiye git havayı bas . Ama insan falan geçmesin yandan bi de açık alanda yap sis olur tozdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,661
Üyeler
190,944
Son üye
Outurn
Geri