İnno3d 5070 mi zotac 5070 mi

Hocam ben 12400f de aynı hava soğutmayı kullanıyorum yük altında 68 dereceleri geçmedi rainbow sıvı soğutma sevmediğim için geçmeyi düşünmedim. Birkaç derece için o farka değmez veya hiçbirşeye dokunmayıp ram i 32 yapmak konusunda kararsızım.

Hocam ben 12400f de aynı hava soğutmayı kullanıyorum yük altında 68 dereceleri geçmedi rainbow sıvı soğutma sevmediğim için geçmeyi düşünmedim. Birkaç derece için o farka değmez veya hiçbirşeye dokunmayıp ram i 32 yapmak konusunda kararsızım.
Anladım hocam kasayı msi yapıp siparişi veriyorum

Zotac daha iyi bir seçim olur kasayı değiştirmek mantıklı psu da msi oluyor otomatik olarak

Zotac alıcagımda msi almalı mıyım sizce fazeona göre ne kadar fark var arasında msiın görünüsünü cok sevemedim
Dediğim gibi en büyük artısı psu kalitesi bu tarz fp sistemlerde görüntüye cok fazla takılmamak lazım ki cokta fena degil zaten goruntusu. Artı olarak kasa beyaz olsada icerigi siyah olacak yani görüntü olarak yine eksi olacak.

Dediğim gibi en büyük artısı psu kalitesi bu tarz fp sistemlerde görüntüye cok fazla takılmamak lazım ki cokta fena degil zaten goruntusu. Artı olarak kasa beyaz olsada icerigi siyah olacak yani görüntü olarak yine eksi olacak.
Msia yükseltip alıcagım magazadan gidip alsam montaj yaparlar mı

Fazeon kasa psu kötü değil diye biliyorum msi'a upgrade olmamış olabilir ama zotac ekran kartı daha iyidir

Fazeon kasa psu kötü değil diye biliyorum msi'a upgrade olmamış olabilir ama zotac ekran kartı daha iyidir
Fazeon ve msi karşılaştırılacak markalar değil dostum. Kötü olmasa dahi bilnirlik garanti vs vs msi çok daha iyi bir seçim olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msia yükseltip alıcagım magazadan gidip alsam montaj yaparlar mı
Yapıyorlar diye biliyorum internetten alsanda yapıyolar sadece ekran kartını takıyorsun.

Fazeon ve msi karşılaştırılacak markalar değil dostum. Kötü olmasa dahi bilnirlik garanti vs vs msi çok daha iyi bir seçim olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapıyorlar diye biliyorum internetten alsanda yapıyolar sadece ekran kartını takıyorsun.
İnternettte montaj yapılmıyor yazıyo sepete ekleyince

Farka değer mi sizce msi yapmak icin yapmalı mıyım bende diğer beyaz kasanın görüntüsünğ cok begendim aslında
Değer hocam kesinlikle msi yapın kasayı, mağazayı da aradım kargo geldikten sonra mağazayı arayıp en yakın şubede toplamak için kayıt açtırabiliyor muşuz ekstra ücreti yok bilginiz olsun

Geri