🔥İndirim Call of Duty®: Modern Warfare® $6 Dolar

Oyunun online serverlara dolmuş beyler indirimden sonra ben 1-2 saat oynadım, baya keyif aldım. Tavsiye ederim herkese.
Hile denk geldi mi? Fiyatı iyi ben de almayı düşünüyorum da hile dolu diyorlardı önceden.

Survival modunu denedim,güzel ancak mw3'e göre zor. Tavsiyem arkaşınıza aldırıp öyle oynayın. Coop çok keyifli.

Survival modunu denedim,güzel ancak mw3'e göre zor. Tavsiyem arkaşınıza aldırıp öyle oynayın. Coop çok keyifli.
oyna nasıl giryonuz baglantı hatası verıyor 2 gündür aldık oyna giremiyoz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@şahin doğan hocam sende bu tarz bir sorun yaşamışmıydın acaba oyna giriş ekranında bağlantı hatası veriyor sürekli oynu açamıyorum

Hile denk geldi mi? Fiyatı iyi ben de almayı düşünüyorum da hile dolu diyorlardı önceden.
Hocam game broken bile hile gelmedi diyebilirim ama. Wallhack veya makro hilesi geldiyse anlamam zor bu tür oyunlarda ama hile geldiyse bir maçıma gelmiştir diye düşünüyorum. Yani oynanabilecek düzeyde şu ana kadar deneyimlerime göre.

@şahin doğan hocam sende bu tarz bir sorun yaşamışmıydın acaba oyna giriş ekranında bağlantı hatası veriyor sürekli oynu açamıyorum
Private ile kurunca olmuyor mu?

Eğer direkt survival mod seçersen 4 kişiyle ancak girilebiliyor. Private ile yalnız oynayabildim. Ben daha coop girmedim. Kardeşim sonra alacak :)

oyun açılmıyorkı baglantı hatası verıyor sürekli 2 gündür bunla uğraşıyom
Reddite baktın mı hocam orda yaşayan illaki olmuştur sorunu oraya bakmanı tavsiye ederim birde yapay zeka modellerine sorabilirsin bazen gerçekten işe yarıyorlar yardımcı olabilirler sana diye düşünüyorum.

Hayır.

Ben iade ettim ya açılmıyordu oyun cs de seçkin aldım :kekw:

Yeni MW serisinde ki en iyi hikayeye sahip , gorevler cok iyi gece olanlar ozellikle ,online ise gayet basarili cod warzone felan en fazla bu zamanlarda oynaniyordu.Guzel oyun alinir.

Ben o hızlı modların hastasıyım. 500 saat civarı warzone, 500 saat civarıda 2019 warfare saatim var. Silahlar vs top seviyedeydi oyundan canım sıkılınca hesabı satmıştım bir zurna parasına :D pişmanım. Şu anda da aldım indiriyorum.

Cod mw 2019 ve dönemindeki warzone 1.0 taş gibi oyundu. Pandemide başından kalkmadık şu oyunun hey yavrum hey

Son düzenleme:
Hikayesi için alayım dedim ama 6 saat sürüyormuş değil mi?

Cod mw 2019 ve dönemindeki warzone 1.0 taş gibi oyundu. Pandemide başından kalkmadık şu oyunun hey yavrum hey

Yayıncıların izleyici VS lerine katılmak için geceleri uyumuyordum. Warzone da her sezon ve yeni oyunlar ile silahlar sıfırlanmaya başlayınca baymıştı ama Cod 19 multiplayer canavarıydık :D

Reddite baktın mı hocam orda yaşayan illaki olmuştur sorunu oraya bakmanı tavsiye ederim birde yapay zeka modellerine sorabilirsin bazen gerçekten işe yarıyorlar yardımcı olabilirler sana diye düşünüyorum.
Private ile kurunca olmuyor mu?

Eğer direkt survival mod seçersen 4 kişiyle ancak girilebiliyor. Private ile yalnız oynayabildim. Ben daha coop girmedim. Kardeşim sonra alacak :)
oynu şuan sadece vpn kullanarak veya mobıl intarnet ile bağlanarak oynuyabılıyorum :)

Ben iade ettim ya açılmıyordu oyun cs de seçkin aldım :kekw:
benim yaptıklarımı denemişmiydiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,749
Üyeler
190,436
Son üye
riderofthefury