Sistemi sattımda hocam ddr5 geçicem şu 55k lık intel sistemi alsammı yoksa tek tek amd mi toplasamGaming gecesi her cuma da hocam bu sistem her cuma gelmiyor. Yani benim dediğim de o kadar ucuz değil tek tek toplamaya göre 8-10 lira ucuz. Bir de taksit seçeneği kötü incehesap 3 taksit yapıyor.
Gözlerini kapatıp yorum okumayacaksan, eleştirilere bakmadan oyun oynayıp satmayacaksan alınır abiSistemi sattımda hocam ddr5 geçicem şu 55k lık intel sistemi alsammı yoksa tek tek amd mi toplasam
Hocam ayrı ayrı toplamak daha mantıklı gibi dediğinizi yaptım max 3-4k oynuyor intelide özelleştirip alıcaktım oda 80k ya yakın tutuyorduMerak edip topladım indirim falan kovalamadan 59-60 alınıyor zaten sadece tek satıcı tek kart uğraştırmıyor. Fikrim değişmedi sıcak fırsat değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gözlerini kapatıp yorum okumayacaksan, eleştirilere bakmadan oyun oynayıp satmayacaksan alınır abi
Hocam ayrı ayrı toplamak daha mantıklı gibi dediğinizi yaptım max 3-4k oynuyor intelide özelleştirip alıcaktım oda 80k ya yakın tutuyordu
Açıkçası 63 bin verdikten sonra AM4 sistem almazdım.AMD R7 5700X - RTX5070 - B550M - 1TB SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R7 5700X - RTX5070 - B550M - 1TB SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu sistem alınır mı?
günün sonunda am4 sistem ama 32 ramle 1 tb ssd fiyat avantajı yapar mı yeterince?
yok alınmazAMD R7 5700X - RTX5070 - B550M - 1TB SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R7 5700X - RTX5070 - B550M - 1TB SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu sistem alınır mı?
günün sonunda am4 sistem ama 32 ramle 1 tb ssd fiyat avantajı yapar mı yeterince?