Bilgisayar Açılmıyor lütfen yardım edin

İnternette baktımda reddite bu olayı yaşıyan çok olmuş bu model anakartta peki anakart olarak asus prime x570 pro mu yoksa msi mpg b550 gaming plus mı iyidir aralarında 1 lira(1k) fark var
x570 pro tabii ki

Anakartta Asus önceliğini koru sonra Msi bakarsın.
Ben gigabyte anakart aldım geçen gün ve dün geri verdim paramı geri aldım. Hayat belirtisi yoktu ama anakart sıfırdı nedense hiç kullanmak gibi düşünceleri olmamış. :D

şuanda 2.el Asus aldım işler tıkırında.
msi tercihimdir

Öncelikle selamünaleyküm.
3 gündür bu sorunu yaşıyorum. Bilgisayarı mesela bugün kapatıyorum, ertesi gün fanları vs. dönüyor ama klavye ve monitöre ışık gitmiyor, görüntü vermiyor. Tüm parçaları çıkararak denedim, tek tek açılmadı ve işlemci fan ışığı kesik yanıyor. Sorunu ne açıldığı zaman BIOS sıfırlanıyor açıldığı zaman tüm parçaları teste soktum hiçbit sorun yoktu
Kardeşim aynı işlemci ve anakart kombosuyla aynı sorunu cok kez yaşadım. Bu yaşandıgında ramleri söküp takarsan pc acılıyor bir çözümüde yok. Yani ben 3 senede bulamadım en azından yeni anakart almak tek çözüm.

Kardeşim aynı işlemci ve anakart kombosuyla aynı sorunu cok kez yaşadım. Bu yaşandıgında ramleri söküp takarsan pc acılıyor bir çözümüde yok. Yani ben 3 senede bulamadım en azından yeni anakart almak tek çözüm.
Hocam detaylı baktımda bu anakartta kronik sorun var sanırım redditte çoğu kişi bu tarz sorunu yaşamış bu anakartın devreleri çok hassas ve sağlam bir şey değil ilk kez gigabayte denim dedim almam bi daha tövbe daha önce msi ve asus kullandım gayette memnun kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son çare anakartı değiştircem ay başıda bu gigabayte anakartı bilgisayarcıya götürcem basit arızamı az maliyetlimi ona bakıcam ona göre yaptırırım veya yedek parça diye satarım

Hocam detaylı baktımda bu anakartta kronik sorun var sanırım redditte çoğu kişi bu tarz sorunu yaşamış bu anakartın devreleri çok hassas ve sağlam bir şey değil ilk kez gigabayte denim dedim almam bi daha tövbe daha önce msi ve asus kullandım gayette memnun kaldım

Son çare anakartı değiştircem ay başıda bu gigabayte anakartı bilgisayarcıya götürcem basit arızamı az maliyetlimi ona bakıcam ona göre yaptırırım veya yedek parça diye satarım
Arızalık bir durum yok anakartım değişti yine aynı bir çözümü yok.

Son düzenleme:
Fabrikasyon hatadır bilerek niye yapsınlar
Bazı firmalar daha fazla para kazanalım diye herhangi bir parçada sorun çıksın diye yaparlar ya hani tekrar alsınlar diye ondan

Arızalık bir durum yok anakartım değişti yine aynı bir çözümü yok.
Hocam başka anakart ile denedim aynı sorunu verdi vga led ışığı yanıyordu ve klavyeye elektrik geç gidiyordu sonra güç girişisiz başka bir kart ile denedim vga post aşamasında hızlı geçmşyor klavyeye ışık grç geliyor biosa giremiyorum ama açılıyor sanırım güç kaynağı bozuk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,678
Üyeler
190,784
Son üye
Cahiturkan
Geri