"Biden lazım değilse verin abi"Az kullanılmış G3.
airsoft co2 havalı blowblack hiç fark etmez amacım ses hissiyat ve hedef vurmaAirsoft mu arıyorsun hobi amaçlı en rahat o çünkü
atış poligonlarına para yedirmek istemiyorumAtış Poligonları bir ara modaydı. Ücret karşılığı gerçek silahlarla atış yapabiliyordun. Belki halâ bir kaç tane kalmıştır piyasada.
çok sessiz ve hissiyatsız gibi göründü gözümeGenelde glock 17/19 iyidir gerçek alacaksan kaliteli fişek kullanman lazım ama
5-8 arasıhocam bütçen ne
sekmesi çok kankam
Sarsılmaz al babamda ondan var ama bu silah işleri riskli en kötü kuru sıkı alhobi amaçlı atış yapmak istiyorum ne mermi sıktığı önemli değil ama gerçek sillah hissine sesine falan benzer bir ürün almak istiyorum önceliğin makinalı tüfek ama aşınma sorunu varmış önerileriniz nelerdir
kanka gerçek almayacağım neden gerçek sanıldı anlamadım gerçeğin sesine hissine yakın bişi istiyorum sadeceSarsılmaz al babamda ondan var ama bu silah işleri riskli en kötü kuru sıkı al
Airosft ya da barutlu kuru sıkı alabilirsin knnkanka gerçek almayacağım neden gerçek sanıldı anlamadım gerçeğin sesine hissine yakın bişi istiyorum sadece
barutlu ile hedef vuramam. air softta ise amacıma uygun hangisini alacağımı bilmiyorumAirosft ya da barutlu kuru sıkı alabilirsin knn