❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 PRO Amazonda - 5.068 TL (Fiyat Sürekli Değişiyor)

Ya pis pis kullanıyolar sonra kronik sorunlu diyorlar bakma sen. Deathadder kullanıyorum 3-4 senedir suana kadar bir kez olsun problem yapmadı. Simdi Deathadder v3 hyperspeed modeline geçtim.
8k dongle ile mi kullanıyorsun desthadder ı bide vv3 hakkında düşüncen nedir

8k dongle ile mi kullanıyorsun desthadder ı bide vv3 hakkında düşüncen nedir
8k ile kullanmiyorum baya iyi mouse. Kablosu kısa. Tusa basma gecikmesi gercekten 1ms. Hafif elin buyuk degilse normalse iyi oturuyor bende da v2 pro vardı büyük geliyordu bu tam oldu

Üstüme başıma giyecek doğru düzgün bişey yok. PC ile ilgili olunca elim titremeden 10-15k tak diye para harcıyorum bu sorunu nasıl çözeriz 😂

Viper V3 Pro :peepokalp:

Üstüme başıma giyecek doğru düzgün bişey yok. PC ile ilgili olunca elim titremeden 10-15k tak diye para harcıyorum bu sorunu nasıl çözeriz 😂
Hocam onu bende çözemedim inan ya evde 3 tane kafa üstü kulaklık var 2 si telefon 1 i pc aw durduramıyorum uygun fiyat görünce yapıştırıyorum anasını satayım.

Hocam onu bende çözemedim inan ya evde 3 tane kafa üstü kulaklık var 2 si telefon 1 i pc aw durduramıyorum uygun fiyat görünce yapıştırıyorum anasını satayım.
Bende hyperx 3 varken gittim nova 5 aldım üstüne 😂 Forum sağolun indirim olunca dayanamıyorum.

Üst-Baş her zaman alınır hocam.
Teknolojiye yatırım yapıyoruz paramıza kıyıp boş ver daha iyi hahaha :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende hyperx 3 varken gittim nova 5 aldım üstüne 😂 Forum sağolun indirim olunca dayanamıyorum.
Ben de hyperx3 den nova pro wireless geçtim hocam efsane bir şey ya bu steel series kulaklıkları. :peepokalp:

Da v3 pro var ve scroll sorunu da var. Gayet de normal kullandım ayrıca. Ha çok büyük bir problem değil seri seri aşağı indirirken 5 tık aşağı indiriyor 1 tık yukarı atıyor tekrar bunu da arada bir yapıyor sonra kendine geliyor.
Şans işi bu

2 gün once 1.200 tl fazla vererek aldım :D. sonuc su ki cok beğenemedim 8k olması iyi ancak. viper v2 prodaki o efsane tutus sekli iceri sarıp sarmalayan tutus yok bence. kronik scrol isi olmasa v2 pro efsaneydi bence

2 gün once 1.200 tl fazla vererek aldım :D. sonuc su ki cok beğenemedim 8k olması iyi ancak. viper v2 prodaki o efsane tutus sekli iceri sarıp sarmalayan tutus yok bence. kronik scrol isi olmasa v2 pro efsaneydi bence
Bira kaba sanırım bu mouse benim elime henüz ulaşmadı hafta içi ulaşır yüksek ihtimalle ama bakalım.

boyle bi durumda amazon ucreti vermiyor mu

Beyazı niye indirime sokmamışlar ki. Ekipmanlar beyaz alsam mı almasam mı arada gidip geliyorum

Geri