20-30 arası öneri telefon önerisii!!!

14t nin pro modelini kullaniyorum gayet memnunum 2. senemi doldurdum 14t ile 14t pro arasinda devasa farklar yok hizli sarj kablosuz sarj gibi minik seyler var fp olarak 14t diger muadillerinden daha iyi bi konumda sen kamera performans uzun sure kullanim demissin uzun sure kullanimda samsung 7 yil gibi daha uzun bi vaad veriyor ama xiaomi tarafinda ekran olarak kamera olarak daha iyi ozellikler var diger markalardan pek haberim yok bilmiyorum daha iyi telefonlar olabilir ama ben 14t pro ile iphone 15 pro max kamera karsilastirmasinda 14t promun daha iyi cektigini gordum sadece iphonun elinden dusurmedigi yer geceleri cok iyi cekmesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.epey.com/akilli-telefon.../samsung-galaxy-s24-fe_xiaomi-14t_xiaomi-15t/ su sekilde karsilastirmalara bakabilirsin 15t daha yeni oldugundan ozellikleri daha iyi olabilir ama s24fe ile 14t ye bakabilirsin
Anladim teşekkürler 14t daha iyi bir seçenek gibi

Bütçemi aşıyor 30 un üzerinde hemde adaptörünün ücretinide eklemem lazim oluyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiomiler kaç sene güncelleme alir ve beni kaç sene götürür acaba?
xiaomi cihazlardan kesinlikle uzak dur hocam. Samsung, oppo realme gibi telefonlara bakın.

xiaomi cihazlardan kesinlikle uzak dur hocam. Samsung, oppo realme gibi telefonlara bakın.
14t ile s24fe ile karşılaştırmalara bakılınca eksik bi yönü gözükmüyor aslında s24fe dende cekincem bataryasının düşük olması

14t ile s24fe ile karşılaştırmalara bakılınca eksik bi yönü gözükmüyor aslında s24fe dende cekincem bataryasının düşük olması
Xiaomi 14T plastik kasalı bir telefon. USB versiyonu 2000 yılından kalma USB 2.0. Hoparlörlerinin teneke gibi sesi var. Yazılımı ayrı bir dert. Bluetooth kulaklıklardan hep az ve boğuk bir ses geliyor. Birkaç farklı marka kulaklıkla denedim. 144 Hz diye satılan telefon kesinlikle 120 Hz üstüne çıkmıyor. Shizuku ile sistem dosyalarını düzenleyip zar zor 144 Hz yapabildim. Sistem uygulamaları reklam bildirimleri gönderiyor. Alıp kullanmaya başlarsanız nelerden kırptıklarına şaşarsınız. Kuzenim 14T'yi satıp iPhone 11'e geçti. 😂

Samsung ile rahatınıza bakın. Xiaomi'nin saçma sapan sorunlarıyla uğraşmayın.

Xiaomi 14T plastik kasalı bir telefon. USB versiyonu 2000 yılından kalma USB 2.0. Hoparlörlerinin teneke gibi sesi var. Yazılımı ayrı bir dert. Bluetooth kulaklıklardan hep az ve boğuk bir ses geliyor. Birkaç farklı marka kulaklıkla denedim. 144 Hz diye satılan telefon kesinlikle 120 Hz üstüne çıkmıyor. Shizuku ile sistem dosyalarını düzenleyip zar zor 144 Hz yapabildim. Sistem uygulamaları reklam bildirimleri gönderiyor. Alıp kullanmaya başlarsanız nelerden kırptıklarına şaşarsınız. Kuzenim 14T'yi satıp iPhone 11'e geçti. 😂

peki honor 400 bi rakip olabilirmi s24fe ye

hocam yazılımları iyi değil bizzat kendimde kullandım. Gündelik kullanımda bile kasıyordu.

S25fe mi 15t promu hocam sence kamerada 15t pro iyi ve işlemci olarakta iyi zoomuda iyi ama sence hangisi 13k fark verilirmi

s24fe nin özelliklerinin güzel olmasına rağmen ekran sürelerinin düşük olması düşündürüyo dediğim gibi oyuzden takıldım bu kadar
S24 FE pil testlerinde benzer sonuçlar alıyor.
1000022032.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,198,410
Üyeler
190,368
Son üye
Lector
Geri