1080p ve 1440p RTX 4070'in ömrü doldu mu?

Kathender

80+
Reaksiyon skoru
65
1080p ve 1440p RTX 4070'in ömrü doldu mu? Arkadaşlar Crimson desert oyununda RTX açık Frame Generation DLSS kalite modunda 48-55 FPS üstü artık 2K için ömrü doldu diyebilir miyiz yeni oyunlar da muhtemelen öyle gelecek ve benim maddi durumum da yok bu çok üzücü 1080p monitörden 2K'ya geçmeyi düşünüyordum ama artık geçmeyeceğiz galiba.

Dostum rt ağir bir şey zaten, fps'ini direkt %40 falan düşürüyor. Diğer ayarlar ne cinematic mi ?

Dostum rt ağir bir şey zaten, fps'ini direkt %40 falan düşürüyor. Diğer ayarlar ne cinematic mi ?
Evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal de kafaya takmam ama şu sıralar yeni çıkacak oyunlarda RT Zorunlu hale gelecek diye bir söylenti var, eğer doğruysa ömrü doldu değil mi üzülmedim değil.

1080p ve 1440p RTX 4070'in ömrü doldu mu? Arkadaşlar Crimson desert oyununda RTX açık Frame Generation DLSS kalite modunda 48-55 FPS üstü artık 2K için ömrü doldu diyebilir miyiz yeni oyunlar da muhtemelen öyle gelecek ve benim maddi durumum da yok bu çok üzücü 1080p monitörden 2K'ya geçmeyi düşünüyordum ama artık geçmeyeceğiz galiba.
Hocam oyun çok ağır günümüzde çıkan ekran kartlarını bile çok zorluyor ayrıca nasıl olsa dlss f.g gibi ayarlar olduğu için optimizasyonlarada çok odaklanılmıyor.
4070 3 4 yıl daha güzel performans sergilemeye devam edicek

rt zorunlu hale falan gelmez. kanka ben bile gtx1650 ile çoğu oyunu oynadım. bu seneye kadar. ama rt açmadığın zaman grafikler kötü olabilir. zorunlu hale gelmez. çünkü direk fpsyi düşürüyor yüksek fps almak isteyip rt açmıyanda çoktur. 4070 seni 3 4sene belkide daha uzun süre rahat rahat götürür. 1080pde

bende 1650var şuanda 4070li sistemmi alsam diye düşünüyorum. sen düşün. ama 5000 serisi alıcam sanırım. daha yeni olduğu için.

5060ti ile 5070 arasında bir kart. 4070 5070e yakın performansı var. ham güç olarak. dlss ile diğerleri üste çıkabilir. ama

Geri