- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mümkünse siz mesaj yazmayın. Zaten şu yazdığınız mesajla bu konuda sizden daha çok bilgi sahibi olduğumu anladım. Siz beni kazıklanmaktan kurtaramazsınız.Paranız boşa gitmesin diye konuşuyoruz ettiğin lafa bak. Umarım kazıklanırsın.
Doğrudur hocam. Vazgeçtim zaten Xbox konsollardan. PS5 Slim alacağım.Konudaki ikici mesajda Microsoft'un konsol olarak Asya ve Avrupa'dan çekildiği için cihaz bulunamadığını yazmıştım ben. Olanlar da değerinin çok üstünde.
Sarı siteye ve diğer 2. el sitelerine baktım hocam sıfır satan yok. Ama iyi durumda olan Series S'ler gördüm diyebilirim.Adam 20 bin TL'ye ne konsol alırım diye sormamiş ve buna rağmen önerdiğiniz ikinci el ps5 fikrini e kabul etmemesine rağmen hala diretiyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hepsiburada ya da en iyi ihtimalle fiziki mağza gezmen lazım sahibinden de falan da belki 0 satan vardır
Bende sırf 2.000-3.000 TL az ödeyeceğim diye 2. el kullanmamayı yeğlerim.Çoğu ürünümü ikinci el kullanılmamış & az kullanılmış şekilde alıyorum bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Neden ikinci ele karşı olduğunuzu anlayamadım açıkçası aralarında bariz fark olan iki konsolun ikinci el garantili temiz olanını daha düşük donanımlı sıfır konsolu almaya yeğlerim.
Haklısınız hocam. Bunun depolaması var (ki xbox'ın kendine özel expasion memory card gerekiyor onu da hem Türkiye'de bulmak zor hem de en az 15.000 TL.), gamepad için şarj cihazı var (Pilli kullanımdan nefret ettiğim için şarj cihazı alacaktım. Gamepadi şarj edebilmeye yarıyor. Ama bu alet de Türkiye'de bulunmuyor ve fiyatları 2.000 TL'lerden başlıyor.) Gerçekten çok masraflı iş ve yine PS5 Slim parasına denk geliyor. Ben de kararıımı verdimSeries S in Sıfırına Gerek Yok Ürün Depolama Olarak Yetersiz çok fazla yanal harcama yapman gerekiyor o harcamalarla series s i birleştirdiginde ps5 parası ödemiş oluyorsun
zaten PS5 Slim alacağım. Ama size 2 tane sorum var. 1.'si, yakında PS6 çıkacak şuan PS5 Slim alsam bir 3-4 yıl kullansam sonrasında 2. elden satabilir miyim sizce, o zamanda 2. el PS5 için alıcı bulunabilir mi? 2. sorum ise, PS5 Slim' i nereden almalıyım? Yani şu ithalatçı garantili sitelerden mi yoksa Amazon'dan mı? Amazon'da bir 5.000 TL fazla fiyat.