14 çok ısınıyor diye zaten tercihimi 13 ten yana yapmıştım telefonu aldığım zaman 1 nesil içinde telefonu sat al bul yapmak diye uğraşmak istemiyorum 15 de 13 ün kamerasının biraz daha iyi hali ada geliyor galiba bu sefer 15 pro larda 68-70k bandında o paralara 17 alırım biraz daha çıkıp Yd 16 pro felanda var 40 a bilemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Toplama cihazdan kastınız ne hocam
16 pro17 75k felan şuan benim telefonu hepsiburada kampanyasız 19 kampanyayla 25 ten sayıyor 50k extra vermek pek mantıklı gelmiyor 60 ın üzerine çok çıkmadan alabiliceğim modellerden alırsam aldığına değer veya bu model altına düşme dediğiniz başka model var mı?
abartıldıgı kadar büyük degil bence her cebe sığarHocam abartmasak mı pro max almam cebimde tablet taşımak istemiyorum![]()
Hocam zaten 15 13 ün biraz kamerası gelişmiş hali işlemci değişiyor pekte bir olayı yok çanta taşımayı seviyorum atarım içine diyorumda daha net karar vermedim bu yan sanayi telefon işi sıkıntı ya onu biraz daha araştırayım ona göre yazın 16 pro Yd alırım ya iPad mini 7. Nesil alacağım yada 16 Pro tabletede o kadar vermek istemiyorum açıkçası o yüzden telefon biraz daha mantıklı gibi 15 Pro-16pro arasındaki bir modele geçerim illa kayıt yaptırmak zorunda mıyız bu telefonu biraz açar mısınız bana cihaz kullanımını zihnim berraklaşsınYurtdışı telefon bir süre kullandım, 4 ay boyunca iki telefon taşımak insanlara sözde kolay gibi geliyor fakat ben evden çalışmama rağmen biraz fiyasko iş.
Ama geçilecekse en azından AI destekli bir modele geçmekte fayda var. 16 Pro, 17 vb gibi. 16’nın altındaki modellerde bir yenilik yok sadece iyileştirme var.
yd cihaz alacaksam satmam bunu hocam daha net karar vermedim düşünüyorum çevremde bir kaç kişiyle daha konuşayım ona göre kararım netleşirgeçen hafta iphone 13ten 17ye geçtim dünya varmış 2.el 22 ay garantili pil devri 40 65kya aldım iphone 13ümü 21 sayıyordu ama kendin satsan muhtemelen 26-27ye satarsın
Yd 15 pro-16pro lar güzel aslında 35-40k ya 256gb bulunuyorSıfır 17 (uyguna bulursan 2. el de bakabilirsin) veya 2. el temiz 15-16 pro bakın onun haricinde değiştirdiğinize değmez.
YD pek benlik değil. Öyle yapcaksan 2. telefon şart olacak o zaman da 13ü satmayacaksın mantıken. Onun yerine 13 satıp üstüne 40k koysan 2. el yurt içi 15-16 pro rahatlıkla alırsın zaten.yd cihaz alacaksam satmam bunu hocam daha net karar vermedim düşünüyorum çevremde bir kaç kişiyle daha konuşayım ona göre kararım netleşir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yd 15 pro-16pro lar güzel aslında 35-40k ya 256gb bulunuyor
Hocam yenilenmiş 15p lar bile 68-70k bandında takılıyor yada ben bulamadım bu bahsettiğiniz fiyatlara bulunuyorsa temiz bulursun diyorsanız onlara bakayımYD pek benlik değil. Öyle yapcaksan 2. telefon şart olacak o zaman da 13ü satmayacaksın mantıken. Onun yerine 13 satıp üstüne 40k koysan 2. el yurt içi 15-16 pro rahatlıkla alırsın zaten.