İPhone 16e gece şarj yiyor

Reaksiyon skoru
16
Merhaba alalı 4 gün oldu gece 3-4 yiyor androidden geçtim böyle bir şey olmuyordu telefonmu sorunlu

Gece yatarken kapat. Gereksiz mesajlarla da uyandırılmazsın. Şarjı da kalır.

androidde böyle yoktu 1 falan düşüyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pil sağlını korumak için ayar varmı bide 20-80 mi şarj mı ediyim
pil sağlığını korumak için gerekmedikçe pil tasarufu açma 20-80 olarakta 20nin altına düşürme 100 şarj etsende bir şey olmaz günde 1 kere şarj ediyorum şarjda iken kullanmıyorum ve en önemlisi orijinal kablo ve adaptör kulllanıyorum

mesela aynı şeyi yapmamaıza rağmen 7-8 ay oldu telefonu alalı beni pil 100 kardeşim pil tasarufu açık şarjda vs oynuyoır onun 97

ben sessize ve rahatsız etmemeye alıyorum telefonunda ekranını ters çevir gitmiyor gitsen bile max 1-2

Bide otomatik yükseliyor parlaklık en düşükse kullanıyorum bazen yükseliyor ayarlardada kapalı

pil sağlığını korumak için gerekmedikçe pil tasarufu açma 20-80 olarakta 20nin altına düşürme 100 şarj etsende bir şey olmaz günde 1 kere şarj ediyorum şarjda iken kullanmıyorum ve en önemlisi orijinal kablo ve adaptör kulllanıyorum

mesela aynı şeyi yapmamaıza rağmen 7-8 ay oldu telefonu alalı beni pil 100 kardeşim pil tasarufu açık şarjda vs oynuyoır onun 97

ben sessize ve rahatsız etmemeye alıyorum telefonunda ekranını ters çevir gitmiyor gitsen bile max 1-2
Hocam dm bakarmısın

16 pro max i ilk aldığımda benimde böyleydi 2 hafta sonra filan düzeldi cihaz daha yeni düzelir bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,208,529
Üyeler
194,429
Son üye
barissevis3737
Geri