❌İndirim Bitti! Logitech G522 Lightspeed RGB DTS:X Spatial Beyaz Kulaklık 6.899,00 TL

pozalba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
692
piyasa fiyatına göre uygun fakat piyasa fiyatıda 10k etmez malesef. bu fiyatlara trde tutunmaz hocam
Olması gereken seviye buralar zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mikrofon kalitesi oldukça başarılı duruyor YouTube incelemelerinde

Asus Rog Pelta ve Corsair HS80 arasında kalmıştım. Bu kulaklık onların yerine tercih edilebilir mi sizce?
Corsair HS80 wireless kullanıyorum. Sol kulaklığın menteşesi kırıldı. Ne düşürdüm ne bi yere vurdum. İlk zamanlar bi gevşeklik hissetmiştim. Sonra bir anda koptu. Servise gönderdim kullanıcı hatası dediler. Kulaklığı kabloyla bağlayarak kullanıyorum şu an. Kronik bi sorun mu bilmiyorum ama böyle bir şey yaşadım.

Corsair HS80 wireless kullanıyorum. Sol kulaklığın menteşesi kırıldı. Ne düşürdüm ne bi yere vurdum. İlk zamanlar bi gevşeklik hissetmiştim. Sonra bir anda koptu. Servise gönderdim kullanıcı hatası dediler. Kulaklığı kabloyla bağlayarak kullanıyorum şu an. Kronik bi sorun mu bilmiyorum ama böyle bir şey yaşadım.
Teşekkür ederim, iyi oldu söylediğiniz. Ben aynı şekilde Razer blacksharklara bakıyordum onda da menteşe sorunu vardı o yüzden vazgeçmiştim.

Teşekkür ederim, iyi oldu söylediğiniz. Ben aynı şekilde Razer blacksharklara bakıyordum onda da menteşe sorunu vardı o yüzden vazgeçmiştim.

Ben Bitane çektim bakalım 🤔

Ekler

• IMG_1675.webp
    IMG_1675.webp
    69.7 KB · Hit: 56
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,749
Üyeler
190,436