Hocam ekran kartı takalı 3 ay oldu bir türlü başına geçemedim baktığımda biraz garip geldi altı çok dar ne koyabilirm bilemedim mandal deniyeyim hocam belki olur başka ne olabilir bu kadar alçak yere bir fikriniz varmı hocamyanı fotodan anlasılmaz ama kart bıraz agırsa sarkma ıllakı yapacaktır mandalı yatay cekılde fanlara deymeyececk pozısyonda altına koyabılırsın
hocam fanlara deymeycek sekılde kagıt katlayıp koyabılırsın aklıma baska gelmıyorHocam ekran kartı takalı 3 ay oldu bir türlü başına geçemedim baktığımda biraz garip geldi altı çok dar ne koyabilirm bilemedim mandal deniyeyim hocam belki olur başka ne olabilir bu kadar alçak yere bir fikriniz varmı hocam
Sanki en sağ köşesinde sarkma var gibi geldi 2.fotoğrafta hocam yandan fotoğraf atarsanız çok daha belli olur sabit mi yoksa hafif sarkma var mı diye.1 olan şimdiki 2 ilk hali anlayan varsa yardımcı olabilir mi
arkadasın dedıgı gıbı sag kose de var ve mandal ya da katlanmıs kagıdı artık hangısı uygun olursa oraya koyun destek alana kadarSanki en sağ köşesinde sarkma var gibi geldi 2.fotoğrafta hocam yandan fotoğraf atarsanız çok daha belli olur sabit mi yoksa hafif sarkma var mı diye.
Sanki en sağ köşesinde sarkma var gibi geldi 2.fotoğrafta hocam yandan fotoğraf atarsanız çok daha belli olur sabit mi yoksa hafif sarkma var mı diye.
Hocam baktım da benim ekran kartı alçaklıgına gore bulamadım bunlar baya yüksek geldi sığmaz evde ne koyabilirm ya mandal dediğiniz gibi yada kağıtarkadasın dedıgı gıbı sag kose de var ve mandal ya da katlanmıs kagıdı artık hangısı uygun olursa oraya koyun destek alana kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
soyle seyler alsanız yeter zaten![]()
REJOY Radeon Ekran Kartı Tutucu - Ekran Kartı Destek Aparatı - Fiyatı, Yorumları
Radeon Ekran Kartı Tutucu - Ekran Kartı Destek Aparatı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Hocam bu attığın ürün linkindeki tutucuyu elinle küçültebiliyorsun bu arada haberin olsun boyutu büyük gelmez o halde rahat kullanırsın ekran kartının sağ kısmına koyarsın oldu bitti.Hocam baktım da benim ekran kartı alçaklıgına gore bulamadım bunlar baya yüksek geldi sığmaz evde ne koyabilirm ya mandal dediğiniz gibi yada kağıt