yucexzzers
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 367
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam olsun ya ben de savaş yüzünden yükselir diye düşünmüştüm ama sağlık olsun teşekkür ederim önerileriniz içinArapların (Körfez ülkelerinin) petrol satamadığı durumda altın sattığını maalesef canlı öğrenmiş olduk
ben de duygusal davranıp altınlarımı satamadım. Savaş sonrası yine toparlar gibi ama savaşta altın uçar diyenlerde yanılmış oldu. Her veriyi doğru değerlendirmek lazım. İran beklenenin üstünde tepki verdi piyasa da cezalandırdı
Son 10 yılın piyasası rahat 100 yıllık piyasa değişkenliği göstermiştir
En azından bakır külçe almadın boşver
Faiz konusu da getirisi az değil ama TR piyasasında mutlaka ama mutlaka faize para yatıranların parası bir süre sonra eriyor bence erimeye yaklaştık (sadece tahmindir)
Ek olarak faiz yerine kira sertifikalarına bakabilirsin getirisi hemen hemen aynı + helal (faiz getirisi olmadığından emin ol)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
garanti para diyorsan faiz hassasiyetin yoksa faiz tabi %40-41 civarı şuan stopaj var tabi üstüne %15
altın suan 6k iyice düstü dahada düser mi belirsiz 8500den alanlar aglıyor tabide altın gene yerine gelecektir ortam zaten sıkıntılı ama güvenli liman gene yerine gelecektir.
Hocam altın düşmeden önce almıştım şu an zarardayım karı 1 gün daha geç alalım dese baya iyi fiyattan alacaktımHaramda huzur arayana huzur haram olur, faize bulaşma.