❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Alırsın da bu işin oluru 32 GBdir kullanacak insan için. gidip de 256 GB alıp sonra iptal gelince hakkımız yendi derseniz komik olur. zaten 2 adet ile sınırlı siparişler üstüne vatanın iptal hakkı var yazılmış al-satci arkadaşları eliyorlar şuan
Elesinler inşallah ben 2x16 aldım ihtiyacım vardı

al sata alcak olsam sepetimde 3-4 tane ram vardi hangisini alsam diye karar verirken sepetten bile sildirmedi bi ara diger ramleri, hepsini alirdim ben baskalari da alabilsin diye hemen silmeye calistim site falan yuklenmedi.
diğer al satcilardan yavaşsın demek ki brom

Ya orası ayrı tabi zaten daha demin gördüm sarı sitede biri ürünün png görseli ile goodram olan ramin ilanını girmiş. Al-sat işinin bazen bokunu çıkarıyorlar.
Daha ellerine geçmemiş, geçmeme ihtimali olan ürünün neyine ilan açıyorlar ki. Pes

Ben gördüm. Pahalı diye almadım. Maşallah büyük indirimmiş

Alırsın da bu işin oluru 32 GBdir kullanacak insan için. gidip de 256 GB alıp sonra iptal gelince hakkımız yendi derseniz komik olur. zaten 2 adet ile sınırlı siparişler üstüne vatanın iptal hakkı var yazılmış al-satci arkadaşları eliyorlar şuan
bana da öyle geliyor 2 sınırını asmayanlar yollanabilir benim 2x16 xpg 11300 e geldi öyle mükemmel bi fiyat farkı da yok ama 2x32 10k lık olanı yollamazlar gibi

Ben almadım, alsaydım da ne olacaktı ? İlana koymuşum kime ne ? Vatan kendi mi üretiyor alıp satmıyor mu ? Sapla samanı karıştırıp insanları küçümseme.
o zaman işte firmalara saticilara laf edemezsin, her şeyin en pahalısı mübah olur çünkü sende onlarla aynı kafadasın 🤗

İndirime yetişemeyen alanlara sallıyor siz daha komiksiniz

Arkadaş indirim mi bu? İptal geleceği belli. Kısa bir ders. 20.000 TL'lik ürünü 15.000 TL'ye satıp sonra yanlış fiyat deyip iptal ederse, THH'ye başvurup o ürünü alma ihtimalin çok yüksek. Çünkü aradaki fiyat farkı indirimli kabul edebilecek bir fiyat bandında. Ama 20.000 TL ürünü 4.000 TL'ye düşürmüşse bu hatalı fiyat statüsünde. Tabi siz gene deneyin şansınızı. Kendi paranız. Umarım al-satçıların değil de kendi kullanacak olanların eline ulaşır.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri