SyFox
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,065
Ayni şekilde direkt am5 geçerdim dusunmedenŞans yok bizde arkadaş 20 dk sonra gördüm tüm ürünler bitmişti zaten keşke daha önce görseydim.
Ayni şekilde direkt am5 geçerdim dusunmedenŞans yok bizde arkadaş 20 dk sonra gördüm tüm ürünler bitmişti zaten keşke daha önce görseydim.
ben zaten edilmeyeceğini düşünüyorum angus. bu arada biraz daha kudurmak istersen sana şöyle bir ss atayım.Edilir edilir bekleayrıca adam gibi ihtiyacınız olsa kimse konuşmaz daha teslim edilmeden ilana koyanlara sözüm farkındaysan alanlara hiç bişey dediğim yok.
Yükleyebilirsin senin gibiler olduğu sürece ihtiyacı olanlar faydalanamaz, ben krizden önce aldım zaten ihtiyacım olanı sözüm burada konuyu görüp al sat yapabilmek için 3-5 sipariş çekenlere, konuyu ilk 10 dakikada görmüştüm böyle birşeyin olmasına ihtimal bile vermediğimden konuya bile bakmamıştım.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHASUFHSADIUF9HWEDUFHWEJFIOEWJ KRALSIN.Bakmamaya devam et kankaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
@falan filan inter milan hazır bekliyo onun indirimi için.beyler yananlar için de silverdin indirim gelsin
Fiyat farkını da söyledin miMüşteri hizmetlerini aradım üründen 1 adet mi aldınız diye sordu evet deyince 1 adet aldıysanız sıkıntı olmaz yetkililer gün içinde onaylar gönderim yapılır dedi
bunu alırken tarhi hatasi verdi kredi karti kaciridm. delirmelik.
aynı fiyattan alırım knk asdasYav bende bundan aldım Expo ready mi diye bakmayı unuttum snsjsjsjsjsjsjsk.
Ne demek xmp ready.
Hayırlı olsun brom bedava. Umarım satmassinBakmamaya devam et kankaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İlanı hazırlıyorum kanka hemen dönücemHayırlı olsun brom bedava. Umarım satmassin![]()
Kadın sipariş numaranı soruyor direktFiyat farkını da söyledin mi![]()