Haaland
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 465
Müşteri hizmetleri 1 adet satın aldıysanız gönderilir dedi bana belli olmaz boşa onaylamamışlardır benceBen geleceğini sanmıyorum hocam . 20kya aldım piyasa fiyatı 100k
Müşteri hizmetleri 1 adet satın aldıysanız gönderilir dedi bana belli olmaz boşa onaylamamışlardır benceBen geleceğini sanmıyorum hocam . 20kya aldım piyasa fiyatı 100k
Daha geçen masa aldım Evidia satıcısından onaylanmış faturası kesilmiş ürünü 3 gün sonra iptal ettiler. Ondan öncede laptop alanlarında aynı oldu. Boşuna sevinme.bi bitmediniz
Onaylanmadı ki hâlâ bekliyorumMüşteri hizmetleri 1 adet satın aldıysanız gönderilir dedi bana belli olmaz boşa onaylamamışlardır bence
kuryemi tır ezdi kardeşim daha mağazadan bile almadım bir durun.@erasbus kaçma gel buraya
Reis @burakistaken adam rami aldı foto attı hala neyin tartışması bu.Daha geçen masa aldım Evidia satıcısından onaylanmış faturası kesilmiş ürünü 3 gün sonra iptal ettiler. Ondan öncede laptop alanlarında aynı oldu. Boşuna sevinme.
Alıntıyı görüntüle
Göreceğim bende iptal olunca senin yazmanı gördüğümde ben kahkaha atacağım.Yetişemedim alamadığım için de yanıyorum mu yazmak istedin anlamadım.
Mağazadan almış kargo bekleyenler iptal kolay olur?Reis @burakistaken adam rami aldı foto attı hala neyin tartışması bu.
YANMA KOÇUM YANMAGöreceğim bende iptal olunca senin yazmanı gördüğümde ben kahkaha atacağım.