Benim goodram onaylanmadıRamleri onaylarken marka marka bakarak onaylıyorlar. O yüzden bekletmesi normal goodramleri yeni onayladilar ddr4 aldiysaniz muhtemelen daha beklersiniz onaylanması için
Benim goodram onaylanmadıRamleri onaylarken marka marka bakarak onaylıyorlar. O yüzden bekletmesi normal goodramleri yeni onayladilar ddr4 aldiysaniz muhtemelen daha beklersiniz onaylanması için
Ramleri onaylarken marka marka bakarak onaylıyorlar. O yüzden bekletmesi normal goodramleri yeni onayladilar ddr4 aldiysaniz muhtemelen daha beklersiniz onaylanması için
96ligi satcan mi alayım hocam lazım çokBu 16lardan aslında 2 adet almıştım. Birer sipariş şeklinde değiştirilmiş. Biri onaylandı biri onay bekliyor. 96 GB ise onaylandı. Bakalım ne olacak.
Bence yarın verilir
Hesap yeni miydi acaba? Belki sırayla gidiyorlardir bilemiyorumBenim goodram onaylanmadı
Bu kaçmazdı ya çok iyi fiyat.
Yok baya eski hesapHesap yeni miydi acaba? Belki sırayla gidiyorlardir bilemiyorum
5600 mhz cl46 çok ya2x16 cl46 5600mhz yi alabilmiştim sadece onu da bi tane gönderiyorlar diye ddr5'e geçmeyip satıcam. 3700e aldım millet 8500e koymuş. piyasayı düşürmek için 7bine koydum pazarlıkla biraz daha düşerim.
Bilmiyorum ki hocam. Belki kızan olur ama aldığım fiyata kesinlikle satmam. Ama düşüneceğim sahibinden i açar, en uygun fiyatın altında bir fiyata satarım muhtemelen. Belki bendeki 32 GB ve onaylanan siparişi satar 96yı kullanırım ama ihtiyacım da yok. Geçen durduk yere beyaz 9070xt yi ve 9800x3d işlemciyi aldım kampanya var diye. Şimdi kullanıyorum mecbur. İhtiyaç yine yoktu.96ligi satcan mi alayım hocam lazım çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence yarın verilir