❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Okul işi sıkıntı ya kötü oldu alamadığım. Piyasanım biraz altına bırakcak var mı ?

Ramleri onaylarken marka marka bakarak onaylıyorlar. O yüzden bekletmesi normal goodramleri yeni onayladilar ddr4 aldiysaniz muhtemelen daha beklersiniz onaylanması için
1774274615287.webp

1774274622836.webp

Şu an böyleler. Bu akşam 18.00'a kadar verilir mi sizce?

Bu 16lardan aslında 2 adet almıştım. Birer sipariş şeklinde değiştirilmiş. Biri onaylandı biri onay bekliyor. 96 GB ise onaylandı. Bakalım ne olacak.

Ekler

• 73652.webp
    73652.webp
    29.8 KB · Hit: 132
  • 73649.webp
    73649.webp
    34.8 KB · Hit: 134
2x16 cl46 5600mhz yi alabilmiştim sadece onu da bi tane gönderiyorlar diye ddr5'e geçmeyip satıcam. 3700e aldım millet 8500e koymuş. piyasayı düşürmek için 7bine koydum pazarlıkla biraz daha düşerim.

Arkadaşlar güncelleme: Öncelikle alamayıp herkese iyi dileklerini sunan arkadaşlara alanlar adına teşekkür ederiz. Konuyu açan arkadaşa da ben şahsen teşekkür ederim, sömürmeye çalışanlarınınkini iptal ettikleri iyi olmuş. 11 de başlayıyp 14:40 taki vizeme 0 dakika beni çalıştıran ve sınav amfisine 14:39 da girdiğim bu konuya da ben ne kadar heyecan yaşasamda teşekkür ederim. Bol dramalı yanıklı dalga geçenmi dersin inanmayanmı dersin bi gelcek bi gelmeyecek dediğimiz bi gün oldu çok iyi fırsattı kaçıranlar da umarım ileride daha da iyi fırsatlar yakalarlar.

Sadede gelirsek alan arkadaşlar için: Vatanla telefon üzerinden görüştüm. Bi hanımefendi ve beyefendi ile yaklaşık 15 dakika bekledim. Ürünlerin akıbetini gelip gelmeyeceğini ne zaman geleceğini sordum. Mağazalarda 1er adet stok kaldığından mağaza teslim o ürünler için mümkün değil maalesef alan arkadaşlara ise bu gün akşam mesai saatine kadar fatura düzenlenip çarşambaya kadar kargolanacağını belirttiler. Herkese hayırlı olsun iyi forumlar güzel günlerde kullanmak nasip olsun.

96ligi satcan mi alayım hocam lazım çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence yarın verilir
Bilmiyorum ki hocam. Belki kızan olur ama aldığım fiyata kesinlikle satmam. Ama düşüneceğim sahibinden i açar, en uygun fiyatın altında bir fiyata satarım muhtemelen. Belki bendeki 32 GB ve onaylanan siparişi satar 96yı kullanırım ama ihtiyacım da yok. Geçen durduk yere beyaz 9070xt yi ve 9800x3d işlemciyi aldım kampanya var diye. Şimdi kullanıyorum mecbur. İhtiyaç yine yoktu.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri