❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
1774274830045.webp
1774274846291.webp
1774274808866.webp

ONAYLANIRSA HANGİSİNİ KULLANMAK MANTIKLI

Bilmiyorum ki hocam. Belki kızan olur ama aldığım fiyata kesinlikle satmam. Ama düşüneceğim sahibinden i açar, en uygun fiyatın altında bir fiyata satarım muhtemelen. Belki bendeki 32 GB ve onaylanan siparişi satar 96yı kullanırım ama ihtiyacım da yok. Geçen durduk yere beyaz 9070xt yi ve 9800x3d işlemciyi aldım kampanya var diye. Şimdi kullanıyorum mecbur. İhtiyaç yine yoktu.
Aldığın fiyata satma zaten hocam piyasa pek iyiliği hak eden insanlarla dolu değil :D

Alanlara hayırlı olsun, sistem toplamak için alanları gördüm onlar adına bayağı iyi olmuş al-sat yapacak olanın da kendi tercihi konunun başiında 3 5 tane alanlar yüzünden ihtiyacı olanlar alamıyor demiştim zaten herkese 1 tane gönderilmiş bu kısım iyi düşünülmüş.

bir kişi 32gb olana 2k üstüne vereyim bana ver demiş yanlış görmediysem. :D

Bilmiyorum ki hocam. Belki kızan olur ama aldığım fiyata kesinlikle satmam. Ama düşüneceğim sahibinden i açar, en uygun fiyatın altında bir fiyata satarım muhtemelen. Belki bendeki 32 GB ve onaylanan siparişi satar 96yı kullanırım ama ihtiyacım da yok. Geçen durduk yere beyaz 9070xt yi ve 9800x3d işlemciyi aldım kampanya var diye. Şimdi kullanıyorum mecbur. İhtiyaç yine yoktu.
Eğer 96gb i satacaksan bana haber verebilir misin? Benim amacım akademik, yapay zeka eğitiminde kullanicam kendi cebimden vercem mecburen. 64 aldım ama yetmiyor 96 gb almam gerekiyor. 64 gb ramlerle takas isterseniz öyle bile verebilirim.

Hocam 32gb gelirse ve 1-2 ay beklerim derseniz alırım şu anlık param yok.

2x16 cl46 5600mhz yi alabilmiştim sadece onu da bi tane gönderiyorlar diye ddr5'e geçmeyip satıcam. 3700e aldım millet 8500e koymuş. piyasayı düşürmek için 7bine koydum pazarlıkla biraz daha düşerim.
Hocam para herkese lazım çoğu kişide haketmiyor ya bi öğrenci kardeşe o kadar indirim yap yada kendi cebine harçlık kalacak şekilde sat bence. Ben benim 14 gün önce aldığım 32gb ramleri 18 altına vermiyorum. Ne 0 ı kadar pahalı ne 2. eldeki ölücülerin istediği kadar ucuz o ortaya satmak en mantıklısı bence. İleride senin 6 ya sattığın adam o ramleri o insanlar gibi 8500 e koyar. Yine de güzel düşüncelisin.

Arkadaşlar ben tek hesaptan tek sipariş verdim 2x olan sipariş teke düşürüldü (aynı sipariş içindeydi) aynı hesaptan ayrı ayrı sipariş veren oldu mu? Sipariş bazlı mı yoksa hesap bazlı mı gönderecekler onu merak ettim
eğer tek bir hesaptan 10 sipariş ayrı ayrı verildiyse ve onu gönderirlerse yamyam olan tayfaya hayırlı olsun :kekw:

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri