RPchepfoxCS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 531
sonunda verildi. kolay gelsinle almıştım yurtiçiyle yollamışlar
Arkadaşlar ben tek hesaptan tek sipariş verdim 2x olan sipariş teke düşürüldü (aynı sipariş içindeydi) aynı hesaptan ayrı ayrı sipariş veren oldu mu? Sipariş bazlı mı yoksa hesap bazlı mı gönderecekler onu merak ettim
eğer tek bir hesaptan 10 sipariş ayrı ayrı verildiyse ve onu gönderirlerse yamyam olan tayfaya hayırlı olsun![]()
Millet memtesti yapıp render almaya basladı hala iptal gelir yazıyorlar cok komik.millet ürünleri pc ye taktı iptal gelir diyorsun
100k olan rami 20k gibi bir fiyata alamadığın için düşünmen gayet normal.İnsanoğlu cidden farklı bir varlık. 32 gb aldım. Şimdi niye 96 gb almadım diyorum. Gerçi son anda yetiştim bunada şükür. Herkese hayırlı olsun.
Tek siparişin varsa o yüzden olabilir hocam. Sevindim senin için. Mouse ta iyi uğraşmıştık seninle BetapluslaAlıntıyı görüntüle
Bana olmadı niyeyse 2x almıştım hala 2x
Genel aç gözlüyüz bende 10k ya beyaz 64 ram aldım 10 daha verip 96 mı alsaydın dedimİnsanoğlu cidden farklı bir varlık. 32 gb aldım. Şimdi niye 96 gb almadım diyorum. Gerçi son anda yetiştim bunada şükür. Herkese hayırlı olsun.
Konuyu 100 sayfayi okuyimmi hocam komiksinizMillet memtesti yapıp render almaya basladı hala iptal gelir yazıyorlar cok komik.
Teşekkürler hocam evet hatırlıyorum sizi sayenizde G3 Ultra'ımızı almıştık gelmez diyenlere inat.Tek siparişin varsa o yüzden olabilir hocam. Sevindim senin için. Mouse ta iyi uğraşmıştık seninle Betaplusla![]()
En iyi fiyat 10k ya 64gb olan zatenGenel aç gözlüyüz bende 10k ya beyaz 64 ram aldım 10 daha verip 96 mı alsaydın dedim