❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Görüntü ve expo desteği için.
görüntüyü anladım hocam da expo desteği çok gereksiz bi şey değil mi sence? elle yaptım 16x2 viper venoma çok daha iyi oluyor. xmp var bunda da sadece. çok da basit bir şey. expoyu açınca sadece ikinci timinglere falan hiç ellemiyor. bildiğime göre de zaten asıl performans ikinci timinglerden geliyor.

görüntüyü anladım hocam da expo desteği çok gereksiz bi şey değil mi sence? elle yaptım 16x2 viper venoma çok daha iyi oluyor. xmp var bunda da sadece. çok da basit bir şey. expoyu açınca sadece ikinci timinglere falan hiç ellemiyor. bildiğime göre de zaten asıl performans ikinci timinglerden geliyor.
Başka ramde Expo desteği olmadığı için çok sorun yaşadım.

XPG Lancer Blade Siyah DDR5-5600Mhz CL46 16GB aldımda benim diğer ramle uyumlu değilmiş bu kaçtan ilana koyayım 5750 den falan gider mi ?

Şu fırsattan yararlanıp satmak için sıfırının 2-3 bin altına koyanlar aşırı nefret uyandırıyo ya. Be insafsız bari vatandaşı sen gipme. Adam gitmiş 62bin fiyatlı şeye 60 koymuş :D şaka gibi

Şu fırsattan yararlanıp satmak için sıfırının 2-3 bin altına koyanlar aşırı nefret uyandırıyo ya. Be insafsız bari vatandaşı sen gipme. Adam gitmiş 62bin fiyatlı şeye 60 koymuş :D şaka gibi
fırsatcısı bitmez bizim ülkemizin

hocam niye böyle bir indirim oldu hemde bir anda stoklarımı eritiyorlar ne yapıyorlar bilgilendirebilen varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,377
Üyeler
190,357
Son üye
Oqtii
Geri