1-2 Saat Girip Kafa Dağıtmalık Oyun Önerisi.

Reaksiyon skoru
91
Başlıkta da yazdığım gibi 1-2 saat girip kafa dağıtabileceğim oyunlar arıyorum. Şuanlık tercihim biraz daha sakin sakin oynayabileceğim oyunlar o yüzden o tarz oyunlar önerirseniz mutlu olurum.

-Metal Slug 1
-Metal Slug X

Başlıkta da yazdığım gibi 1-2 saat girip kafa dağıtabileceğim oyunlar arıyorum. Şuanlık tercihim biraz daha sakin sakin oynayabileceğim oyunlar o yüzden o tarz oyunlar önerirseniz mutlu olurum.
battlefield 1 - 5 - 2042 (portal bad company 2 mod) her biri 100tl civari su anda steamde. ben de alacagim insallah.

Stardew valley
Rimworld
Project zomboid
Oxygen not included
Dont starve together
Hades 1/2

Beam ng drive da her virajda yanlamak bana çok keyif veriyor.

Stardew valley
Rimworld
Project zomboid
Oxygen not included
Dont starve together
Hades 1/2
Bunlar kafa dağıtmalık değil, tam tersi kafa yakmalık. Stardew'de bile zamana, tarihe vb. göre yarışıyorsun. Kitlesi alınmasın ama doğru zamanda çıktığından şişmiş bir ürün bence. Çok daha iyi alternatifleri var bence, oyun tamamen şunu yaparsan şu oluru planlamaya odaklı bayıyor bayağı ve vakit istiyor. Diğerleri keza beyni zorlaman gereken oyunlar. Yerine rastgele bir hikayesi önemsiz AC oynasa daha az kafası yorulur.

Farming Simulator falan oynayabilir onun yerine. Müzik eşliğinde 1-2 saat tarlada traktör sürse yeter.

Bu arada Crimson Desert de fena sarıyor beni, dövüşü falan da yetenek açınca kolay. Keşfetme vb. odaklı dünyasını gezmek chill olabilir belki.

Bunlar kafa dağıtmalık değil, tam tersi kafa yakmalık. Stardew'de bile zamana, tarihe vb. göre yarışıyorsun. Diğerleri keza beyni zorlaman gereken oyunlar. Yerine rastgele bir hikayesi önemsiz AC oynasa daha az kafası yorulur.

Farming Simulator falan oynayabilir onun yerine.

Bu arada Crimson Desert de fena sarıyor bu arada beni, dövüşü falan da yetenek açınca kolay. Keşfetme vb. chill olabilir belki.
Bu oyunları o zaman yanlış oynuyorsun hiç biri seni '' BUNU HEMEN YAP YOKSA KAYBEDERSİN'' diye zorlamıyor :D özellikle stardew keyfin ne zaman gelirse o zaman yapabilirsin her şeyi.

Bu oyunları o zaman yanlış oynuyorsun hiç biri seni '' BUNU HEMEN YAP YOKSA KAYBEDERSİN'' diye zorlamıyor :D özellikle stardew keyfin ne zaman gelirse o zaman yapabilirsin her şeyi.
İşte sorun şurada Stardew yaylanırsan sana bir şey de sunmuyor. Çok yetersiz içeriği var. Dediğim gibi sonradan çıkan veya daha önceden çıkmış iyi alternatifleri var.

Stardew'in alternatifi olarak atmıyorum, benim mesela chill anlayışım bu.

Adayı yandaş inşaatçılardan kurtarmak adına imza topluyor. Bu sırada etraftaki kuş vb. fotoğraflarını çekiyor. Tabii bu oyunların da en büyük sorunu movement, çoğu zaman aynı yeri, hantal ve yavaşça koşuyorsun. Elbette bitirmek için uğraşmana gerek yok, ama harita biraz kısıtlı. Bu biraz daha proje odaklı bir oyun, satın alınca dünyada ağaçlandırma çalışması ihtiyacı olan bir yere fidan dikiyorlar mesela. Böyle oyunlar da var. TAbii bu herkese gitmeyebilir, bazı kişiler yaşımın adamı olmalıyımı çok kafaya takıyor.

1774337920811.webp
1774337934356.webp
1774337967057.webp

1774338003870.webp
1774338038027.webp
1774338055774.webp

Oynamadığım oyunu zor öneririm :D

Bunlar kafa dağıtmalık değil, tam tersi kafa yakmalık. Stardew'de bile zamana, tarihe vb. göre yarışıyorsun. Kitlesi alınmasın ama doğru zamanda çıktığından şişmiş bir ürün bence. Çok daha iyi alternatifleri var bence, oyun tamamen şunu yaparsan şu oluru planlamaya odaklı bayıyor bayağı ve vakit istiyor. Diğerleri keza beyni zorlaman gereken oyunlar. Yerine rastgele bir hikayesi önemsiz AC oynasa daha az kafası yorulur.

Farming Simulator falan oynayabilir onun yerine. Müzik eşliğinde 1-2 saat tarlada traktör sürse yeter.

Bu arada Crimson Desert de fena sarıyor beni, dövüşü falan da yetenek açınca kolay. Keşfetme vb. odaklı dünyasını gezmek chill olabilir belki.
Aslında ikinizde haklısınız ama sakin sakin derken biraz daha anlık aksiyon almamı gerektirmeyen oyunlardan bahsediyordum yoksa bir olaya kafa da patlatabilirim ya da sadece etrafta dolaşıp etrafıda keşfedebilirim. Ayrıca tavsiyeler için teşekkür ederim

Geri