Neolar expo hazir, duz versiyonlari intel xmp hazir geliyor. Yani profiller olusturumus, islemcin intel ise neo ile profil 1de sorun yasama ihtimalin oluyor gibi2x16+, 2x32
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne farkı var hocam?
Neolar expo hazir, duz versiyonlari intel xmp hazir geliyor. Yani profiller olusturumus, islemcin intel ise neo ile profil 1de sorun yasama ihtimalin oluyor gibi2x16+, 2x32
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne farkı var hocam?
X870 i o fiyata nasıl aldın hocam
şu ilanı yüklerken ki yüz ifadesini merak ediyorum. Ne umutlarla yüklemiştir. Pazarlık payı ile 100e düşerim falan filan hesabıda yapmıştır. O meblağı bir arada gördü mü hayatı boyunca acaba?Bu hanginiz allah için
Kafalarıda güzel 68k olan ürünü 105 k satma ümidiyle koymakBu hanginiz allah için
ay pon pıro maks on yedi ile takas olur diyor utanmasa ay pon üstüne para isticekşu ilanı yüklerken ki yüz ifadesini merak ediyorum. Ne umutlarla yüklemiştir. Pazarlık payı ile 100e düşerim falan filan hesabıda yapmıştır. O mablağı bir arada gördü mü hayatı boyunca acaba?
Pcyi yeni dizeceğim, amd işlemcilerin daha popüler olmasına bakarsak daha iyi diyebilir miyiz o zamanNeolar expo hazir, duz versiyonlari intel xmp hazir geliyor. Yani profiller olusturumus, islemcin intel ise neo ile profil 1de sorun yasama ihtimalin oluyor gibi
Rami fazla kaçırmış.Kafalarıda güzel 68k olan ürünü 105 k satma ümidiyle koymak![]()
valla hacı senelerdir vatandan pc bileşeni alırım ben bile çözemedim değişik bir firma ama seviyorum piyasanın sahibi benim dedirtiyor her indirimlerindeMerak ettiğim şey şu neye göre iptal neye göre gönderiyorlar.