❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
XD yanlıs anlaşılma oldu
Post automatically merged:

Diğeri hala onayda onu oylama ihtimalleri varmı sence 64gb

Onu gonderselerr çok iyi olacaktı ya PC yi yeni topladım ram eksik bekliyor 64 Ramım olurdu
Hocam bir şey diyemiyorum maalesef zaman gösterecek benim de öyle siparişlerim var beklemekten başka çare yok.

Merak edenler için bugün fatura kesilip kargoya verildi. 1 paket 2x16 GB DDR4, 1 paket 2x32 GB DDR5 almıştım.

Stok olmadığı için bana trident z5 yerine ripjaws s5 gelecekmiş. Aldığım fiyata bakarak zararım yok tabi ama muadil olarak çok mu zarardayım?

Ekler

• IMG_0630.webp
    IMG_0630.webp
    19 KB · Hit: 235
  • IMG_0629.webp
    IMG_0629.webp
    19.7 KB · Hit: 235
Fiyatı abartılmamış 2*16 32Gb Beyaz Rgb ve 1x16Gb mts cl rgb farketmeksizin alabilirim.

Stok olmadığı için bana trident z5 yerine ripjaws s5 gelecekmiş. Aldığım fiyata bakarak zararım yok tabi ama muadil olarak çok mu zarardayım?
Ripjaws S5 muhtemelen samsung Trident hynix a die eğer kullanacaksan bence arada ciddi fark var fakat satacaksan çok koymaz.

Vatanın yollamasi şaşırttı hayırlısı nadir görülen bir durum 🤔

Fark hangi yönde var peki arkadaş zararlı mı kârlı mı
Zararda Trident Gskillin üst seviye modeli ripjaws onun altı ve dediğim gibi modül farkı var hynix a die en iyi modül ve en iyi timing veren modül.

Zararda Trident Gskillin üst seviye modeli ripjaws onun altı ve dediğim gibi modül farkı var hynix a die en iyi modül ve en iyi timing veren modül.
Şansına ripjaws da hynix a die çıkabilir ama model numarası yazmadığı için bakamıyorum.

İlginç bir şey var, benim 2 siparişim vardı Gskill ve Goodram. Goodram dün iptal edilmiş Gskill onaylanmıştı. Bugün Goodram tekrardan görünüyor siparişlerde kargo bekleniyor yazıyor Gskill'de de onaylandı yazıyor. Arayıp soracağım
Hocam siz bir şey yaptınızmı yoksa kendisimi onaylandı tekrardan.Bende iptal işlemleri başlatıldı diyor dünden beri ama kesin iptal olmadı daha.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,202
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri