- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,984
Kulaklıklarla senfoni orkestrası mı kuracaksın?Bizim fabrika qnb'den yapı kredi'ye geçti 10 gün önce. 300 kişi var en az 50 kişiyi yapardım şu kampanya ile![]()
Kulaklıklarla senfoni orkestrası mı kuracaksın?Bizim fabrika qnb'den yapı kredi'ye geçti 10 gün önce. 300 kişi var en az 50 kişiyi yapardım şu kampanya ile![]()
Kredi kartı zorunlu değil.Hazırda müşteri olanlar yapamıyor sanırım. Hem kendim yeni kayıt yaptıracağım hem 10 kişi getireceğim, getireceğim 10 kişinin hepsi kredi kartı çıkartacak. Kredi kartı onay süreci vesaire de var. Yapılacak iş değil ama merak ediyorum Türkiye geneli bireysel kaç kişi yapmıştır diye.
Kampanya 5 Mart'ta başladı...Bizim fabrika qnb'den yapı kredi'ye geçti 10 gün önce. 300 kişi var en az 50 kişiyi yapardım şu kampanya ile![]()
O daha zor kampanya bitiş tarihi 31 mart talimat verilecek ve ödeme yapılacak. Buna göre o faturanın son ödeme tarihi 25-31 mart arası olması lazım. Çevredeki insan portföyü daha da daralıyorKredi kartı zorunlu değil.
Yaptirdigin 10 kişi otomatik ödeme talimatı ile fatura ödemesi kâfi.
10 arkadaşımdan 1.5k istesem geri ödemesiz verir zaten boşa uğraşÇevresi geniş olanlar için falan güzel firsat.
"Davet edilen yakınlarınızın en az 10’u Yapı Kredi müşterisi olup, müşteri olduktan sonra kampanya tarihleri içerisinde Yapı Kredi kredi kartından tek seferde en az 500 TL harcama yapmış ya da en az bir faturasına Otomatik Ödeme Talimatı vermiş ve talimat ile en az bir kere faturası ödenmiş olması gerekmektedir."
![]()
Airpods Pro 3'e ücretsiz sahip olmak ister misiniz?
www.yapikredi.com.tr
!Davet kodu paylasmak uyarı sebebidir!
Çevresi geniş olanlar için falan güzel firsat.
"Davet edilen yakınlarınızın en az 10’u Yapı Kredi müşterisi olup, müşteri olduktan sonra kampanya tarihleri içerisinde Yapı Kredi kredi kartından tek seferde en az 500 TL harcama yapmış ya da en az bir faturasına Otomatik Ödeme Talimatı vermiş ve talimat ile en az bir kere faturası ödenmiş olması gerekmektedir."
![]()
Airpods Pro 3'e ücretsiz sahip olmak ister misiniz?
www.yapikredi.com.tr
!Davet kodu paylasmak uyarı sebebidir!
5 Mart'ta başlamış kampanya. 1 ayda yetiştirdi de ben geç gördüm jsjsjsjsjs.O daha zor kampanya bitiş tarihi 31 mart talimat verilecek ve ödeme yapılacak. Buna göre o faturanın son ödeme tarihi 25-31 mart arası olması lazım. Çevredeki insan portföyü daha da daralıyor![]()
Bizimkiler 50 lira vermez.10 arkadaşımdan 1.5k istesem geri ödemesiz verir zaten boşa uğraş![]()
10 lira farkla ketçap mayonez de olsun mu jsjsjsjskssjskAirpods için değmez şöyle önüme 500K 6 ay vadesiz kredi koysunlar belki düşünebilirim.
Simdi başlığı görmesem haberim yoktu vallaKampanya 5 Mart'ta başladı...
Kulaklıklarla senfoni orkestrası mı kuracaksın?