🔥İndirim 10 Kişiyi Yapikredi Müşterisi Yapanlara Airpods Pro 3 Hediye!

Hazırda müşteri olanlar yapamıyor sanırım. Hem kendim yeni kayıt yaptıracağım hem 10 kişi getireceğim, getireceğim 10 kişinin hepsi kredi kartı çıkartacak. Kredi kartı onay süreci vesaire de var. Yapılacak iş değil ama merak ediyorum Türkiye geneli bireysel kaç kişi yapmıştır diye.

Hazırda müşteri olanlar yapamıyor sanırım. Hem kendim yeni kayıt yaptıracağım hem 10 kişi getireceğim, getireceğim 10 kişinin hepsi kredi kartı çıkartacak. Kredi kartı onay süreci vesaire de var. Yapılacak iş değil ama merak ediyorum Türkiye geneli bireysel kaç kişi yapmıştır diye.
Kredi kartı zorunlu değil.
Yaptirdigin 10 kişi otomatik ödeme talimatı ile fatura ödemesi kâfi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizim fabrika qnb'den yapı kredi'ye geçti 10 gün önce. 300 kişi var en az 50 kişiyi yapardım şu kampanya ile 😂
Kampanya 5 Mart'ta başladı...

Kredi kartı zorunlu değil.
Yaptirdigin 10 kişi otomatik ödeme talimatı ile fatura ödemesi kâfi.
O daha zor kampanya bitiş tarihi 31 mart talimat verilecek ve ödeme yapılacak. Buna göre o faturanın son ödeme tarihi 25-31 mart arası olması lazım. Çevredeki insan portföyü daha da daralıyor :)

Çevresi geniş olanlar için falan güzel firsat.
"Davet edilen yakınlarınızın en az 10’u Yapı Kredi müşterisi olup, müşteri olduktan sonra kampanya tarihleri içerisinde Yapı Kredi kredi kartından tek seferde en az 500 TL harcama yapmış ya da en az bir faturasına Otomatik Ödeme Talimatı vermiş ve talimat ile en az bir kere faturası ödenmiş olması gerekmektedir."

!Davet kodu paylasmak uyarı sebebidir!
10 arkadaşımdan 1.5k istesem geri ödemesiz verir zaten boşa uğraş :D

Airpods için değmez şöyle önüme 500K 6 ay vadesiz kredi koysunlar belki düşünebilirim.

şartları çok fazla adam gibi 9 taksit alırım daha iyi

Çevresi geniş olanlar için falan güzel firsat.
"Davet edilen yakınlarınızın en az 10’u Yapı Kredi müşterisi olup, müşteri olduktan sonra kampanya tarihleri içerisinde Yapı Kredi kredi kartından tek seferde en az 500 TL harcama yapmış ya da en az bir faturasına Otomatik Ödeme Talimatı vermiş ve talimat ile en az bir kere faturası ödenmiş olması gerekmektedir."

!Davet kodu paylasmak uyarı sebebidir!
5890.webp

O daha zor kampanya bitiş tarihi 31 mart talimat verilecek ve ödeme yapılacak. Buna göre o faturanın son ödeme tarihi 25-31 mart arası olması lazım. Çevredeki insan portföyü daha da daralıyor :)
5 Mart'ta başlamış kampanya. 1 ayda yetiştirdi de ben geç gördüm jsjsjsjsjs.

10 arkadaşımdan 1.5k istesem geri ödemesiz verir zaten boşa uğraş :D
Bizimkiler 50 lira vermez.

Airpods için değmez şöyle önüme 500K 6 ay vadesiz kredi koysunlar belki düşünebilirim.
10 lira farkla ketçap mayonez de olsun mu jsjsjsjskssjsk

ohoo adamlar sizin 10 katınızı kazanmış oluyor ve yok zart zurt deymez düşmeyin arkaşlar

Garantide davet etme başına 1000-1250tl bonus veriyordu aynı mantık.Üstelik otomatik ödeme talimatina gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,435
Üyeler
190,571
Son üye
burakefe43
Geri