❌İndirim Bitti! WD Blue SN5100 NVME™ 1TB M.2 2280 5099TL

IMG_5042.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat farkıda yalan sanırım

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat farkıda yalan sanırım
ekran fotosu var garanti verdiler bana fiyat farkini ama cek olarak. Eger fiyat farkı da yok ise thh git direkt. Hayir satici arasa bi yanlislik var kusura bakmayin vs dese benim icin cok problem degil yinede. kafasina gore iptal edince sıkıntı

Gönderimi sağlayan olduğu için fiyat farkını vermiyorlar gönderici olması gerekiyormuş şaka gibi

Yazılı olarak teyit ettirip kaydet istersen sonradan lazım olursa diye temsilci yanlış bilgi vermiş diye sıyrılma ihtimali var gibi

Kendiminkinin son güncellemesini geçeyim iptal oldu iade yapıldı ama sorun şu iptalin sanki BEN yapmışım gibi yapılmış yani satıcının veya amazonun hatası değilmiş gibi yani gerçekten ne diyeyim bilmiyorum

Kendiminkinin son güncellemesini geçeyim iptal oldu iade yapıldı ama sorun şu iptalin sanki BEN yapmışım gibi yapılmış yani satıcının veya amazonun hatası değilmiş gibi yani gerçekten ne diyeyim bilmiyorum
Onlar yüzünden en az 2 3 tane fırsat kaçırdım neredeyse aynı paradaki ve 1 hafta bekledik yani rezillik

thhye gittim karsidan savunma bekleniyor suan. ssd ihtiyacim yok ama salmam pesini gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,851
Üyeler
190,654
Son üye
kekeme
Geri