ekran fotosu var garanti verdiler bana fiyat farkini ama cek olarak. Eger fiyat farkı da yok ise thh git direkt. Hayir satici arasa bi yanlislik var kusura bakmayin vs dese benim icin cok problem degil yinede. kafasina gore iptal edince sıkıntı
gemini ile konus 5dkye hazirHazır thh taslağı bulmamız lazım artık amazona özel
Nasıl yani? ben sorduğumda aynı satıcıdan ürünü aldıgında ve ürün eline geçince farkını vereceklerini söylediler.?Gönderimi sağlayan olduğu için fiyat farkını vermiyorlar gönderici olması gerekiyormuş şaka gibi
Nasıl yani? ben sorduğumda aynı satıcıdan ürünü aldıgında ve ürün eline geçince farkını vereceklerini söylediler.?
Bana oluyo dediler sipariş geçtim bekliyorum.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başka temsilciyle konuştum gönderici oluncada olmuyo diyo birbirlerinden haberleri yok
Onlar yüzünden en az 2 3 tane fırsat kaçırdım neredeyse aynı paradaki ve 1 hafta bekledik yani rezillikKendiminkinin son güncellemesini geçeyim iptal oldu iade yapıldı ama sorun şu iptalin sanki BEN yapmışım gibi yapılmış yani satıcının veya amazonun hatası değilmiş gibi yani gerçekten ne diyeyim bilmiyorum