İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

Hocam merhabalar bende aynı klavyenin siyahını aldım siyah bağımlısı olduğum için 2 sorum var ilki acaba klavyenin ayarlarını nasıl yaptınız? ben ağırlıklı cs2 oynuyorum ilk defa manyetik bir klavye aldım ve türkiyede detaylıca anlatanda göremedim sizde cs için ayar falan yaptıysanız atabilir misiniz? ikinci sorumda bana klavyenin aydınlatması az geldi özellikle harfleri tamam dolduruyor ama o simgelerine tam parlaklık yetmiyor gibi geldi klavyenin ışığını beyaz yaptığımda yine iyi veriyor ama bilmiyorum az geldi bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhabalar bende aynı klavyenin siyahını aldım siyah bağımlısı olduğum için 2 sorum var ilki acaba klavyenin ayarlarını nasıl yaptınız? ben ağırlıklı cs2 oynuyorum ilk defa manyetik bir klavye aldım ve türkiyede detaylıca anlatanda göremedim sizde cs için ayar falan yaptıysanız atabilir misiniz? ikinci sorumda bana klavyenin aydınlatması az geldi özellikle harfleri tamam dolduruyor ama o simgelerine tam parlaklık yetmiyor gibi geldi klavyenin ışığını beyaz yaptığımda yine iyi veriyor ama bilmiyorum az geldi bana
uygulamadan parlaklığı ful hali ile az geldi onuda ekleyim

uygulamadan parlaklığı ful hali ile az geldi onuda ekleyim
açıkçası parlaklığı beyazda epey iyi, hatta ben %25'te kullanıyorum yetiyor, gradyan mor keycaps ile kullanıyorum, siyahta bir farklılık var mı bilmiyorum
space stok sürekli zıplarsın yoksa :D
space hariç full dead zone 0, key trigger stroke settings 0.45-0.5 arası bi yerde bırakıyorum
anti-accidental trigger mode açık,
full cont. rapid trigger açık
alttaki de minimal düzeyde
1000hz kullanıyorum

1774372258549.webp

1774372306447.webp

Aldığıma bin pişman olduğum tek ürün oldu. Alacak arkadaşlar ürün arızalı gelse sonrasında bir sıkıntı olsa bile garanti kapsamı dışında olacağını bilsin ve öyle alsın. Benim şanssızlığımda olabilir yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Aldığıma bin pişman olduğum tek ürün oldu. Alacak arkadaşlar ürün arızalı gelse sonrasında bir sıkıntı olsa bile garanti kapsamı dışında olacağını bilsin ve öyle alsın. Benim şanssızlığımda olabilir yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
noldu hacı paylaş biz de bilelim

ben inceledim de sponsorlu falan değil, öyle görmedim forumdakilere faydam olsun diye

çevremde çok fazla alan arkadaşım var bir tanesi sorun yaşadığında değişim yaptılar sende sorun neydi acaba

hocam biraz hortlatıyor gibi olacağım ama bu Türkçe karakterleri remap etmek için qmk yi çalıştırabiliyor mu klavye ?

bu diğer bildiğin klavyeler gibi 8k hz sabit çalışmıyor dostum, dediğim gibi ben de o yüzden aldım zaten, 1k olarak kullanıyorum. sapıtmasının sebebini ben çözdüm, benden kaynaklı bir durummuş. zaten sadece 1 kere oldu xd hz ayarı olan klavye de piyasada 3-5 tane bu arada, tekrar kendilerini tebrik ederim.

keycapsi ben de beğenmedim ama temuda 500 liraya dünya kadar keycaps var o yüzden takmadım, benim evde kullanmadığım 3 set keycaps var mesela.

kablo için de tekrar temuya bakmanı öneririm, ben 200 liraya 4lü kablo seti aldım örgü, acayip iyiler hiçbir sorun yaşamadım. tüm ekipmanlarım kablosuz üstelik.

rica ederim ne demek :))

işte bu klavyede en çok bunu sevdim ben, hem batarya 8k, hem kablolu/kablosuz ister 500hz ayarla ister 8k

bence bu modele bir şans ver, ben şahsen pişman olmayacağım görüşündeyim, şu zamana kadar gidişat süper

marka küçük olduğu için instagramdan mesajla bile ulaşabiliyorsun kolaylıkla

en büyük eleştirim gerçekten yazılım, uygulamanın yazılımının %100 olarak geliştirilmesi lazım, açınca tekrar çince açılıyor tav ediyor beni

birde yapay zeka uygulamalarına erişim konulmuş, sen klavye yazılımısın hacı ne alaka
Şuanda yazılım ne durumda almayı düşünüyorum da

sanırım qmk yok

hiçbir değişiklik yok yazılımda, güzel 1-2 model daha yaptılar ama yazılıma yüklenmiyorlar...
şöyle bi detay vereyim kendi sitesinden yazılımı tarayıcıdan açtığınız zaman birsürü dil seçeneği çıkıyor önününze. zaten yazılımla çok işiniz olmayacaktır 1 kere ordan yapın yeter

Hocam ben yazilimi indirdimde her giriş çikista dil değişiyor onun içinde ayar var mi?
üstteki arkadaş web yazılım önermiş, ben de onu kullanmaya başlıcam açıkçası yazılım sevmiyorum cok pcde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,922
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri