Öneri Arctis Nova 5 vs Cloud 3 s

VuenxFA

80+
Reaksiyon skoru
39
Bütçe
6500
cs, valo, fifa oynarım genelde. Müzik de dinlerim. Bunun dışında discordu da aktif kullanırım mikrofon kalitesi de önemli bir tık. SS arctis 5 kullanıcısıyım. Beni çoğu konuda memnun etmişti bu kulaklık. Ne almalıyım sizce?

Nova 5

bende çok merak ediyorum bunu

Cloud 3S mikrofon olarak başarılıdır, ses kalitesi olarak da benim dinleme tarzıma daha çok hitap ediyor. Steelseries nova serisi bass odaklı ve nova pro hariç ses temizliği olarak iyi değil. Cloud 3S hem ses olarak daha dengeli hemde mikrofon olarak önde.

Şahsen S3te ses hep derinden geliyomuş gibi hissediyorum. Kendim Nova 5 aldım / kullanıyorum. Oldukça memnunum kulaklıktan

Şahsen S3te ses hep derinden geliyomuş gibi hissediyorum. Kendim Nova 5 aldım / kullanıyorum. Oldukça memnunum kulaklıktan
Şarjı ne kadar gidiyor hocam, mikrofonundan ve ses kasarken verdiği performanstan memnun musunuz?

Şarjı ne kadar gidiyor hocam, mikrofonundan ve ses kasarken verdiği performanstan memnun musunuz?
ses kasması oldukça iyi, mikrofonu tatmin edici ama benim ayrı mikrofonum var o yüzden mikrofonunu aktif kullanmıyorum. Şarjından baya memnunum

Geri