11 bine 5070 ti mi satildi simdi?Arkadaşın attığı görselde ki her ürün satıldı işin garibi iptal yiyen duymadım, o gün aşırı hızlı fix atıldı 5070ti tuf felan da vardı
Bunu ilk kez gördüm hayırlı olsun görseli ilk gördüğümde 5070ti sandım
12 e 5080 satıldı 5070ti 14-15 civarıydı sanırım tam hatırlamıyorum11 bine 5070 ti mi satildi simdi?
Siz alabildiniz mi hocam12 e 5080 satıldı 5070ti 14-15 civarıydı sanırım tam hatırlamıyorum
ssd yi telefonla arayarak almıştım anakartı da istediğimi söyledim onun satışı kaldırılmış gibi bir şey dedi sorunsuz kapalı kutu geldi ssdSiz alabildiniz mi hocam
Arayarak derken hocam ne yapılıyor arayarak? Müşteri hizmetlerini mi bir dessd yi telefonla arayarak almıştım anakartı da istediğimi söyledim onun satışı kaldırılmış gibi bir şey dedi sorunsuz kapalı kutu geldi ssd
çok çabuk fixlediler bu arada o gün 5-10 dakika belki de daha kısa. Ramler çok uzun süre kaldı onlara göre
Bu hangi telegram kanalı ?ssd yi telefonla arayarak almıştım anakartı da istediğimi söyledim onun satışı kaldırılmış gibi bir şey dedi sorunsuz kapalı kutu geldi ssd
çok çabuk fixlediler bu arada o gün 5-10 dakika belki de daha kısa. Ramler çok uzun süre kaldı onlara göre
arşive baktım bu ürünlermiş
Satış hattı var vatanın arıyorsun satışı tuşlayıp bekliyorsun. Satış uzmanı ne için aradığını soruyor ürünü söylüyorsun herhangi bir stok ya da satışa kapanma sorunu yoksa kart bilgilerini tuşluyorsun mail geliyor onaylıyorum yazıyorsun tele satış tamamlanıyorArayarak derken hocam ne yapılıyor arayarak? Müşteri hizmetlerini mi bir de
Bot vardır yüksek ihtimal ama bot gidip ürünü satın almıyordur kullanıcı yerine, "bak burada böyle bir ürün var fiyatı aşırı düştü git al bu da link" diye mesaj çekiyordur.Valla bot yazmadan nasıl yapıyolar anlamadım heriflere piyango vurmuş dicemde aynı kişiye 4 kere piyango vurmazki
İptal yer ofatura kesilmis fakat hala kargoya teslimat bekleniyor sekilde gorunuyor![]()
işbirliği yazıyorssd yi telefonla arayarak almıştım anakartı da istediğimi söyledim onun satışı kaldırılmış gibi bir şey dedi sorunsuz kapalı kutu geldi ssd
arşive baktım bu ürünlermiş
Çok sağ olun hocam belki bir gün işime yarar bu bilgiler. TeşekkürlerSatış hattı var vatanın arıyorsun satışı tuşlayıp bekliyorsun. Satış uzmanı ne için aradığını soruyor ürünü söylüyorsun herhangi bir stok ya da satışa kapanma sorunu yoksa kart bilgilerini tuşluyorsun mail geliyor onaylıyorum yazıyorsun tele satış tamamlanıyor
arada sırada bu tip indirimlerde teşhir gittiği de oluyor ama bilgi veriyorlar arayıp ürünlerin kutusunu açarken "mutlaka" videoya alın
botlar otomatik ekliyordurişbirliği yazıyor![]()