Öneri Bu sistem için anakart lazım

İleride bütçen olursa 850 değil 1000 1200e bi tane çek. Uzun ömürlü ileriye dönük olur. Hem 850w fiyatlarına çok yakın fiyatlara kaliteli 1000-1200w PSU bulunuyo. Şimdilik gerek yok yükseltmene
Hocam önerin için teşekkürler böyle bir 1000,1200 bir PSU aldığımi varsayarsam bende UPS var makelsan 1kva online sıkıntı çıkarir mi

Hocam hepsi tam yükte PSU yakmaz veya PC kapanmaz değil mi ya çünkü bu upgrade 40k civarı bayılacagim motherboarda gelcek olursak önerin için teşekkür ederim çok yardımcı oldun ve oldunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rahatladım hocam mutlu ettiniz beni yardımlarınız için teşekkür ederim hepinizin verdiği şeyleri değerlendireceğim çok teşekkürler
Hocam ben 750 PSU alacağıma , sıvı soğutmaya ucuz aldım, çok ısınan bir şey işlemci değil. Ocypus delta 360 almistim. , çünkü arada kaldım kimi kurtarır dedi kimi kafsn rahat olsun dedi. . O parayı PSU ya verdim 850 aldım.

Hocam ben 750 PSU alacağıma , sıvı soğutmaya ucuz aldım, çok ısınan bir şey işlemci değil. Ocypus delta 360 almistim. , çünkü arada kaldım kimi kurtarır dedi kimi kafsn rahat olsun dedi. . O parayı PSU ya verdim 850 aldım.
O sıvı sogutmayi düşündüm biliyormusun ama artık her şeyi yukseltmekten biktigim için tamamiyle upgrade yapıyorum ama şöyle bir şey var bunlari almadan önce ben SSD ram ve PSU almıştım 7,8 ay önce o nedenle bir daha PSU almam bana zarar yazacak borçla alıyorum zaten

O konuda bilgim yok maalesef
Hocam senden bir yardım daha alma şansım var mı occt testinde ram testinde 800 hata alıp kapanıyor ve fark ettim ki 76-80 derece ram bir sıkıntı cikmismidir veya cikarmi 8 ay önce almıştım kasam çok dar ve havasizdi şuan degitircegim için ram bakmiyorum gerek var mı :/// yoksa garantiye mi yollayayim yoksa hiç mi ellemeyim yeni eşyaları alana kadar bu 8 ay içerisinde bir kere PC çöktü ve şöyle bir şey var MC oynarken spo veya yt açarsam arada drop yiyorum çok az bundan kaynaklimidir

Hocam senden bir yardım daha alma şansım var mı occt testinde ram testinde 800 hata alıp kapanıyor ve fark ettim ki 76 derece ram bir sıkıntı cikmismidir veya cikarmi 8 ay önce almıştım kasam çok dar ve havasizdi şuan degitircegim için ram bakmiyorum gerek var mı :/// yoksa garantiye mi yollayayim yoksa hiç mi ellemeyim yeni eşyaları alana kadar
Hocam occt tarzı testler sürekli yapılmaz. Sistemine zararlı. Eğer gündelik kullanımda bi sorun yoksa elleşme bence. Ve o testleri de yapma. Oyunda sıcaklıklarını takip et absürt değilse sorun yok. Occt testi yılda 1 defa önerilen bi test öyle düşün sistemi nasıl yoruyo yük bindiriyo. Oyun oynayan adamın o testlerle işi yok sisteminizi boşa yormayın. Asla o wattlara ve derecelere çıkmazsınız günlük kullanımda oyunda

O sıvı sogutmayi düşündüm biliyormusun ama artık her şeyi yukseltmekten biktigim için tamamiyle upgrade yapıyorum ama şöyle bir şey var bunlari almadan önce ben SSD ram ve PSU almıştım 7,8 ay önce o nedenle bir daha PSU almam bana zarar yazacak borçla alıyorum zaten
Hocam sabır. Inan PC toplamaya karar verdiğimde bu kadar zor olacagini düşünmüyordum. Çok konu acmisimdir burada. Öneri alıp aldığım önerinin ikinci el kapalı kutularini aradığımda oldu , mağazadan aldığımda. O yüzden sadece sabir. Gaming gecelerine bak. Vatanın çok iyi indirimleri oluyor ona bak m acele etme. Amacın kafanın rahat olması olsun

Hocam occt tarzı testler sürekli yapılmaz. Sistemine zararlı. Eğer gündelik kullanımda bi sorun yoksa elleşme bence. Ve o testleri de yapma. Oyunda sıcaklıklarını takip et absürt değilse sorun yok. Occt testi yılda 1 defa önerilen bi test öyle düşün sistemi nasıl yoruyo yük bindiriyo. Oyun oynayan adamın o testlerle işi yok sisteminizi boşa yormayın. Asla o wattlara ve derecelere çıkmazsınız günlük kullanımda oyunda
Hocam çok haklısınız fakat bu çökme olduğunda yaptım ve 800 hata alınca bir kere daha yapip yine 800 hata verip occt kapanınca iskillendim ve ram sicakligi 76-80 derece oyunda normalmi

Hocam sabır. Inan PC toplamaya karar verdiğimde bu kadar zor olacagini düşünmüyordum. Çok konu acmisimdir burada. Öneri alıp aldığım önerinin ikinci el kapalı kutularini aradığımda oldu , mağazadan aldığımda. O yüzden sadece sabir. Gaming gecelerine bak. Vatanın çok iyi indirimleri oluyor ona bak m acele etme. Amacın kafanın rahat olması olsun
Hocam haklısınız anladım fakat dedim ki önceden parçaları almıştım kullanıyordum illa yıl sonra upgrade yaparsam bakacam şuan borca girdim 1 ikincisi zaten önceden aldım ve şuan sistemim var sadece tam upgrade yapıyorum su borçları ödeyip göz gezdiririm dediğiniz gibi indirimler filan ama önümüzdeki 1,5 yıl zor görünüyor

Hocam çok haklısınız fakat bu çökme olduğunda yaptım ve 800 hata alınca bir kere daha yapip yine 800 hata verip occt kapanınca iskillendim ve ram sicakligi 76-80 derece oyunda normalmi

Hocam haklısınız anladım fakat dedim ki önceden parçaları almıştım kullanıyordum illa yıl sonra upgrade yaparsam bakacam şuan borca girdim 1 ikincisi zaten önceden aldım ve şuan sistemim var sadece tam upgrade yapıyorum su borçları ödeyip göz gezdiririm dediğiniz gibi indirimler filan ama önümüzdeki 1,5 yıl zor görünüyor
yeni kasada da 80 derecelere yaklaşıyosa sorun. 60-70 derece arası ideali. bi yeni sistemde test et oyunda. ona göre hareket et

onu hiçbirimiz bilemeyiz ama 80 derecede stabil çalışıyosa yakında sorun olur
Peki test etmeli miyim birde şu bilgiyi vermeyi unuttum expoyu kapayinca 71 dereceye kadar düşüyor,birde zarar olduysa anlamam icin ne yapmalıyım ve eğer zarar görmüşse ne yapmalıyım garantiye girer mi biliyorum çok soru sordum kusura bakma ama içime atıyordum hep

Peki test etmeli miyim birde şu bilgiyi vermeyi unuttum expoyu kapayinca 71 dereceye kadar düşüyor,birde zarar olduysa anlamam icin ne yapmalıyım ve eğer zarar görmüşse ne yapmalıyım garantiye girer mi biliyorum çok soru sordum kusura bakma ama içime atıyordum hep
öncelikle sorun olup olmadığını bozulması dışında nasıl anlarsın bilmiyorum. veya garanti kapsamına girer mi onuda bilmiyorum. testi sadece oyunda yap. normalde nasıl oynuyosan aynen oyuna gir orda takip et sıcaklık değerlerini.

Geri