Öneri Ryzen 7 9700X için hava soğutucu önerisi

Kasam COUGAR AIRFACE PRO RGB 850W 80+Gold imş hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peerless Assassin 140mm ama hocam?
Fan boyutu her şey değil. Materyal farkı, ısı borusu sayısı gibi farklar var.
Ben çok hakim değilim ama zamanında sormuştum forumda en iyisinin o olduğunu söylediler. Bende de 9700x var ben de onu alacağım

Fan boyutu her şey değil. Materyal farkı, ısı borusu sayısı gibi farklar var.
Ben çok hakim değilim ama zamanında sormuştum forumda en iyisinin o olduğunu söylediler. Bende de 9700x var ben de onu alacağım.
Haklısınız hocam, boyut her şey değil ama şu yorumdan dolayı soruyorum.
140mm fanlı model kasaya sığıyorsa tabii ki o alınmalı. kafan tam anlamıyla rahat olur. isterse 200w çeksin sıkıntı olmaz.
Misal aynısının 120mm modeli de var. İkisi arasında tek fark fan boyutu ise 140mm olan tercih edilir doğru biliyorsam.

140mm olan 6 ısı borulu, 120mm olan 7 ısı borulu. 120 olanın boru sayısı fazla, ama 140mm olanın boru uzunluğu fazla ve radyatör kanalları daha büyük mantıken. 140 olan daha güçlü soğutma yapacaktır. yapay zekaya sordum o da böyle söylüyor

140mm olan 6 ısı borulu, 120mm olan 7 ısı borulu. 120 olanın boru sayısı fazla, ama 140mm olanın boru uzunluğu fazla ve radyatör kanalları daha büyük mantıken. 140 olan daha güçlü soğutma yapacaktır. yapay zekaya sordum o da böyle söylüyor
Kullanıcı deneyimi daha iyi açıklayacak gibi ama onda da bir sürü faktör var. Ortam sıcaklığı, işlemci farkı, kasa farkı (kasa içi sıcaklık vs.). Yani Genelde Phantum Spirit çokça öneriliyor ve seviliyor gibi. Ama 140mm olan da kağıt üstünde iyi duruyor. Karşılaştırmak lazım. Şuan Nebi Akgün'ün soğutucu testi videosuna bakıyordum da yarım kaldı. Öğle arasından sonra devam edeceğim. Ne kadar erken sipariş edersem o kadar iyi çünkü montajda yardım edecek arkadaş cumartesi gelecek yanıma. falan.

Bi de SE olmayan düz versiyonları varmış galiba. Onlarda ne kadar fark oluyor acaba?

Son düzenleme:
9700X hocam işlemci.

Phantum Spirit ile Peerless Assassin 140 SE arasında kaldım da Phantum Spirit daha güncel, 7 borulu ve çok öneriliyor. Arada da çok fark yok. Galiba Spirit alacağım.
Cok farketmez ikisinden birini al ikisi de guzel ürün.

Anakart Micro ATX olduğu için 140mm sorun çıkarır mı acaba
Anakartin degil kasanın ozelligi o. Senin kasanin sitesinden ozelliklerine bak maksimum cpu cooler yuksekligi kac cm e kadar destekliyor diye.

İmzadakini kullanıyorum, fiyatı biraz artmış; bence Phantom spirit ya da Peerless Assassin işini görür.
Sıvı soğutucuda düzgün bi' şeyler almak için bütçeyi yukarılara çıkarmak lazım. Kasana sığıp sığmayağına da dikkat et.

İmzadakini kullanıyorum, fiyatı biraz artmış; bence Phantom spirit ya da Peerless Assassin işini görür.
Sıvı soğutucuda düzgün bi' şeyler almak için bütçeyi yukarılara çıkarmak lazım. Kasana sığıp sığmayağına da dikkat et.

Peerless Assassin 140 daha sessiz duruyor ama benim baktığım 140 SE. Arasında ne fark var tam olarak? 140 SE yine Phantum Spirit'e yakın mı oluyor acaba?
1774417608640.webp

Ben peerless assassin 120 black kullanıyorum memnunum. Hava soğutmalarda kasadaki fanlar da önemli oluyor

Peerless Assassin 140 daha sessiz duruyor ama benim baktığım 140 SE. Arasında ne fark var tam olarak? 140 SE yine Phantum Spirit'e yakın mı oluyor acaba?
Alıntıyı görüntüle
Se lerde fan boyutu aynı ama soğutucu blok daha küçük.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,151
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri