40 bin tl ye yurt dışı iphone 17 alınır mı?

Zarafel

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
276
40 bin bütçem var yurt dışı iphone 17 alınabiliyor 2. iphone umda var yani 8 aydan sonra kullanabilirim. Yoksa yurt içi iphone 15 mi mantıklı 45 bine? Ne dersiniz

40 bin bütçem var yurt dışı iphone 17 alınabiliyor 2. iphone umda var yani 8 aydan sonra kullanabilirim. Yoksa yurt içi iphone 15 mi mantıklı 45 bine? Ne dersiniz
Hocam tam olarak bende bu çelişkideyim mart nisan gibi alsak 16 ay aralıksız kullanabilme fırsatımız olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama satarken sıkıntı yaşamamak için bence en kötü pro modelini almak gerek diye düşünüyorum

Hocam tam olarak bende bu çelişkideyim mart nisan gibi alsak 16 ay aralıksız kullanabilme fırsatımız olacak

Ama satarken sıkıntı yaşamamak için bence en kötü pro modelini almak gerek diye düşünüyorum
Min 2-3 yıl sonra satıcağım cihaz için onu düşünmem ya bana 17 yetiyor açıkçası muhtemelen 2 ay içinde alıcam ben

40 bine çift simli model mi buldunuz hocam?
41-43 arasına var

55 bine çıkamıyorsan alınır hocam düz modeli tek fark batarya ve kamera olur. düzde mavi renk çok şık duruyor tavsiye ederim

55 bine çıkamıyorsan alınır hocam düz modeli tek fark batarya ve kamera olur. düzde mavi renk çok şık duruyor tavsiye ederim
55 bine çıkamıyorum max 45 yapabiliyorum birde 17 de önceki düz modellere göre ekran 120 hz ondan 17 altına çok bakmak istemiyorum pro modeller de daha pahalı sanırım 17 alıcam

Çift dikiş yd iyidir. Boşa o kadar vergiye gerek yok. Bir yıl kullanmazsan imeini kapatırım derdi de yok.

nerden tercih edilmeli siziksel sim mi hocam
Aynen fiziksel simli. Alırken iki fiziksel sim olsun zaten hocam.

Çift dikiş yd iyidir. Boşa o kadar vergiye gerek yok. Bir yıl kullanmazsan imeini kapatırım derdi de yok.
Bir de aynı paraya iki tane telefon alıyorsun. Batarya ömrü ve yıpranma payı azalıyor. Ve birisi eski nesil birisi yeni nesil olur. Yd iPhone lar da hızlı satılıyor diye okudum.

Geri