5060 ti tuf ikinci el 20 bin olmasi

Evet jeton düştü :kekw:
Bende düşünüyorum bu adam ne anlatiyo diye de 😆
Post automatically merged:

Reis şimdi bunda sorun yada sıkıntı olmadığını nasıl anlarım ben

İhtiyaç varsa direkt al vallahi tuf bir de :D

Benim dinozorluk bağırtı ya 2 yıl önceki fiyatlar var gibi konuştum xd.

Pahalı la o fiyat ne

Reis şimdi bunda sorun yada sıkıntı olmadığını nasıl anlarım ben
Bi furmak patlat 2k 8x msaa sıcaklıklara bak bi de ben kendime alırken 3dmark timespy yapıyorum performansa bakmak icin

IMG-20260324-WA0031.webp
reisler sonuç bu nasıl şimdi değerler falan iyi mi?

@Henry Avery

Tuf için çok güzel fiyat furmark testide normal alınabilir bir kart.

Reis alinirda adam param güvende ile yapmam diyor kart değiştirme konusundan dolayı

Arkadaşlar 5060 ti tuf 21 ikinci el faturalı fiyatı normal mi
hiç bir şekilde normal değil 21e tuf 5060ti 16lık veren bulman çok zor. ikinci el alışveriş sitelerine baktım aşırı şüpheli ilanlar var. tahminim sende onlardan birine denk gelmişsin. başkasının ilanını alıp kendi ilanıymış gibi dolandıran mı dersin, internetten buldukları fotoları kendininmiş gibi gösterip önce parayı gönder yarın kargo yapayım diyen mi dersin vsvs... aman dikkat et.

hiç bir şekilde normal değil 21e tuf 5060ti 16lık veren bulman çok zor. ikinci el alışveriş sitelerine baktım aşırı şüpheli ilanlar var. tahminim sende onlardan birine denk gelmişsin. başkasının ilanını alıp kendi ilanıymış gibi dolandıran mı dersin, internetten buldukları fotoları kendininmiş gibi gösterip önce parayı gönder yarın kargo yapayım diyen mi dersin vsvs... aman dikkat et.
Hocam boyle konudaki cogu satis zaten once para sonra kargo fisini cekip
gondermekle oluyor pg ile dolandirilan o kadar cok satici varki. Urunu alan teslim almadim diyor yâda kargoya vermisken almaktan vazgectim
falan gibi seyler isaretliyorlar.

Hocam boyle konudaki cogu satis zaten once para sonra kargo fisini cekip
gondermekle oluyor pg ile dolandirilan o kadar cok satici varki. Urunu alan teslim almadim diyor yâda kargoya vermisken almaktan vazgectim
falan gibi seyler isaretliyorlar.
Yani adamada hak veriyorum yapacak bişey yok ya artık

Yani adamada hak veriyorum yapacak bişey yok ya artık
linki var mı bulduğun ekran kartının? sanırım dolandırıcı ilanına denk geldin ve aynı ilanla bende irtibat kurdum.

Geri