lRAİ
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Bunun ögretici videosu var mı kategorize etmek için vs.Depodaki bütün kategori sayfalarını tarıyor bir tane bot 3 dakikada bir tarıyor. 55-60 saniye sürüyor 120-130 civarı sayfaya giriyor.
bir tanede seçtiğin kategorinin ilk sayfasına giden var saniyede 2 sayfa falan tarıyor. şuan sadece bir yere odaklı değil bütün depoyu tarıyor.
Ne kadar verimli onun ölçümünü yapabilecek bilgi birikimine sahip değilim maalesef. Liste mi tutuyorsun derken anlayamadım ne kastettiğinizi. mobil uygulama boş amazon sayfası cep telefonumda arka planda çalışıyor oradan sürekli fresh cookie yolluyor bir tanede chrome extensionı var o da aynı işi yapıyor mobile in olayı 24 saat açık olabilmesi. çok pilde harcamıyor. 3dk ve 30 saniyede bir çalışan 2 bot var 2 tanede ürün sayfasına girip sıfır fiyatını kondüsyonunu vs çeken bot var bunlar kapatılabiliyor hepsi. bütün botlar aynı anda çalışıyor bu arada. bilgisayar elektronik yönlendirilse çok daha hızlı çalışacağını düşünüyorum çok fazla yere girip çıkıyor şuan. hiç dikkat etmediğimiz yerlere ne botlar kurmuşlar mutfak bölümünde deli gibi bot var dün birtane tencere takımı 26 bin lira karacada 8 binliraya satıldı. 10 dk sonra gördüm ben uyarıyı o ara gitmişti. aslında ürününün ne zaman satıldığınıda kaydediyordu database'e ama bu aralar eserli çok iyi çalışmıyor
Alıntıyı görüntüle
kategori yönetimide böyle bazen yeni kategori ekliyorlar ya da yer değiştiriyorlar yokolan kategoriyi önceden bot sürekli gidip kendini kilitliyordu onları düzelttim böyle sorun varsa söylüyor kendide keşif yapabiliyor.