Annem için 10.000₺ Telefon önerisi

Arda Fisher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
613
Bütçe
10000
Annemin hayday oynayacağı rahatça youtubede takılacağı bir telefon arıyorum 128 gb olma ihtimali olursa sevinirim önerilerinizi bekliyorum.

Kanka Samsung telefonları yalanım yok çok seviyorum ama S serisi almayacaksan pişman oluyorsun bir süre sonra çatur çutur kasıyor çünkü Samsung sadece S serisi telefonları kasmayacak şekilde üretiyor. Yine de "annem çok boğmaz telefonu anca fotoğraf video çeker" diyorsan kafadan 5 yıl rahat kullanır yani A26 alabilirsin. A07 gibi aşırı ucuz içerikli bir telefona para verme, pişman olursun. A07 Tofaş Kartal gibi düşün, A26 Fiat Egea gibi düşün. Arada parça kalitesi olarak ciddi fark var. Vivo, Realme, Redmi gibi telefonlar alırsan kasma masma bilmemne hiç olmaz onlar da gayet kullanılır hatta Samsung gibi markalara kıyasla bataryaları çok ağır yük altında çalışmayacağı için uzun ömürlü olurlar. Ama yine de sen bilirsin.

Kanka Samsung telefonları yalanım yok çok seviyorum ama S serisi almayacaksan pişman oluyorsun bir süre sonra çatur çutur kasıyor çünkü Samsung sadece S serisi telefonları kasmayacak şekilde üretiyor. Yine de "annem çok boğmaz telefonu anca fotoğraf video çeker" diyorsan kafadan 5 yıl rahat kullanır yani A26 alabilirsin. A07 gibi aşırı ucuz içerikli bir telefona para verme, pişman olursun. Vivo, Realme, Redmi gibi telefonlar alırsan kasma masma bilmemne hiç olmaz onlar da gayet kullanılır hatta Samsung gibi markalara kıyasla bataryaları çok ağır yük altında çalışmayacağı için uzun ömürlü olurlar. Ama yine de sen bilirsin.
a16 idare eder mi? hocam)

hocam kendilerine anlatmak için soruyorum a07 nin ne sorunu var acaba? bizimkilere nasıl anlatabilirim :D kadına kötü alınsın istemiyorum
Hocam a0 serileri en çöp telefonlar gerçekten hiçbir işe yaramaz zamanında a04 almıştık anneme telefon açılırken kasıyor şimdiki 0 serilerinide mağazada bakıyorum aşırı derecede kötü parlaklık desen yok zaten kamera desen vasat her yönüyle lötü 0 serileri.bğtöe az daha artarsa a26 alabilirsiniz.

Geri