Arda Fisher
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 613
- Bütçe
- 10000
Annemin hayday oynayacağı rahatça youtubede takılacağı bir telefon arıyorum 128 gb olma ihtimali olursa sevinirim önerilerinizi bekliyorum.
A26 almaya çalış.
bizimkiler a07 alalım diyolar neden bilmiyorum realma 12 lite a07 den iyi midir?? sırf marka samsung diye a07 alalım diyolar garantiden ve servisten korkuyolara101 den realme 12 lite
A07 iş yapmaz. Alacaksan minimum A26 al.bizimkiler a07 alalım diyolar neden bilmiyorum realma 12 lite a07 den iyi midir?? sırf marka samsung diye a07 alalım diyolar garantiden ve servisten korkuyolar
hocam kendilerine anlatmak için soruyorum a07 nin ne sorunu var acaba? bizimkilere nasıl anlatabilirimA07 iş yapmaz. Alacaksan minimum A26 al.
Ekranı kalitesiz, işlemci çok güçsüz, ram ilerili yıllar için yetersiz.hocam kendilerine anlatmak için soruyorum a07 nin ne sorunu var acaba? bizimkilere nasıl anlatabilirimkadına kötü alınsın istemiyorum
a16 idare eder mi? hocam)Kanka Samsung telefonları yalanım yok çok seviyorum ama S serisi almayacaksan pişman oluyorsun bir süre sonra çatur çutur kasıyor çünkü Samsung sadece S serisi telefonları kasmayacak şekilde üretiyor. Yine de "annem çok boğmaz telefonu anca fotoğraf video çeker" diyorsan kafadan 5 yıl rahat kullanır yani A26 alabilirsin. A07 gibi aşırı ucuz içerikli bir telefona para verme, pişman olursun. Vivo, Realme, Redmi gibi telefonlar alırsan kasma masma bilmemne hiç olmaz onlar da gayet kullanılır hatta Samsung gibi markalara kıyasla bataryaları çok ağır yük altında çalışmayacağı için uzun ömürlü olurlar. Ama yine de sen bilirsin.
4GB Ram şimdi bile çok yetersiz.Ekranı kalitesiz, işlemci çok güçsüz, ram ilerili yıllar için yetersiz.
Hocam a0 serileri en çöp telefonlar gerçekten hiçbir işe yaramaz zamanında a04 almıştık anneme telefon açılırken kasıyor şimdiki 0 serilerinide mağazada bakıyorum aşırı derecede kötü parlaklık desen yok zaten kamera desen vasat her yönüyle lötü 0 serileri.bğtöe az daha artarsa a26 alabilirsiniz.hocam kendilerine anlatmak için soruyorum a07 nin ne sorunu var acaba? bizimkilere nasıl anlatabilirimkadına kötü alınsın istemiyorum
A16, A26'nın bir alt modeli. Geçen yılın telefonu. O da gayet idare eder. RAM'inin 4 olması beni düşündürüyor ama kadına yeter mi bilmiyorum. Annen telefonu ne yapmak için kullanıyor daha çok?a16 idare eder mi? hocam)