Annem için 10.000₺ Telefon önerisi

Anne'ne sor. Ne istiyorsa onu alıver. Parasını Annen mi ödeyecek? Sen alıvereceksen İPhone 17 al. Hiç bir Anne red etmez.

whatsapp,youtube ve hayday hocam
Hocam bütçeniz dahilinde almak istediğinizi anlayabiliyorum ama telefon birkaç aylık değil minimum 5 yıl kullanılan bir cihaz. 4 GB RAM çok yetersiz. Bu yüzden A16'yı öneremiyorum. Bütçeniz dahilinde farklı modellere de bakabilirsiniz. 4 GB bellek cidden yetmez. Telefon boşta zaten 3.5 kullanıyor.

Bakın kendi telefonumdan örnek göstereyim. 6 GB RAM var. Az önce boşta 3,8 kullanıyordu optimize ettim 3,2'ye düştü. 4 olması durumunda telefon çatur çutur kasıyor olurdu. O butona bile zor basardım.

WhatsApp Image 2026-03-25 at 12.44.52.webp

A26 almaya çalış.

a101 den realme 12 lite

Hocam a0 serileri en çöp telefonlar gerçekten hiçbir işe yaramaz zamanında a04 almıştık anneme telefon açılırken kasıyor şimdiki 0 serilerinide mağazada bakıyorum aşırı derecede kötü parlaklık desen yok zaten kamera desen vasat her yönüyle lötü 0 serileri.bğtöe az daha artarsa a26 alabilirsiniz.

4GB RAM artık dedeme bile yetmez.

Hocam bütçeniz dahilinde almak istediğinizi anlayabiliyorum ama telefon birkaç aylık değil minimum 5 yıl kullanılan bir cihaz. 4 GB RAM çok yetersiz. Bu yüzden A16'yı öneremiyorum. Bütçeniz dahilinde farklı modellere de bakabilirsiniz. 4 GB bellek cidden yetmez. Telefon boşta zaten 3.5 kullanıyor.

Bakın kendi telefonumdan örnek göstereyim. 6 GB RAM var. Az önce boşta 3,8 kullanıyordu optimize ettim 3,2'ye düştü. 4 olması durumunda telefon çatur çutur kasıyor olurdu. O butona bile zor basardım.

Alıntıyı görüntüle
Hepinize önerileriniz için teşekkür ederim A26 Sipariş ettik zorda olsa ikna edebildim :D cuma günü geliyor ilk kullanımdan sonra yazarım

Hocam maddi imkan ne durumda bilmiyorum ama 10k alacağın telefon inan pişman eder. bazı firmalar 3 5 taksit imkanı sağlıyor vatan bilgisayarda falan var 18 20 k bandına çıkabilirsen A36 Al hem telefon nispeten daha güncel hem de bataryası falan 2 gün çıkarabilecek durumda. bir de şunu göz önünde bulundur telefonu anneye alıyorsun başkasına değil.

yok hocam bütçeyi çok aşıyordu zaten sadece youtube whatsapp kullanıyor birde arada hayday oynuyor
şöyle bir kral vardı ama kaçırdınız hocam.

ama bunun disinda anne baba telefonu olarak a16 6/128 a17 6/128 altina dusmemek lazim.

Geri