❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yok üründe teşhir ibaresi yok arayıp teşhir gelecek demedikleri sürece böyle gönderme hakları yok kutu hasarlı olabilir bu normaldir ya da aşınmış bu baya teşhir izler var soğutucusunu da oturtamadan göndermiş düzelmiyor
Zamanında faker mouse almıştık onda arayıp teşhir göndereceğiz diye haber vermişlerdi vatan bu tip durumlarda haber veriyor.
Tahminimce sıfır muadil gönderirler en kötü iade oda sağlık olsun. Konuyu takip edenler varsa kutuyu açarken mutlaka kayıt alın
ben alayım teşir meşir 96gb lazım :kekw:

64gb 6400mhz cl32 ramler geldi 🔥🔥

1000365340.webp
1000365341.webp

Hayırlı olsun yılın en büyük fırsatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten fiyatlardan bir sıkıntı olduğu belliydi. İyi ki sipariş verememişim
Görüp sipariş vermemek çok saçma bence . Hasarlı olsun kutu ram çalıştıktan sonra bu fiyata kutuyu napayim :)

6000 cl28 ramler geldi. Adamlar o kadar istemeyerek göndermiş ki Faturayı kutunun üstüne Yapıştırmış direkt öyle göndermiş çıplak şekilde.
151851.webp

Adamlar rgbli olanları göndermiş benim goodram 2x16 ddr5 hala kargoya teslimatı bekliyor

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
RAM KATEGORİSİNİ KONTROL EDİN ÇOK BÜYÜK İNDİRİMLER MEVCUT

Fiyatlar pahalı geldi resimdeki gibi değil pahalı.

Hayırlı olsun yılın en büyük fırsatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görüp sipariş vermemek çok saçma bence . Hasarlı olsun kutu ram çalıştıktan sonra bu fiyata kutuyu napayim :)
Şaka yapıyorum zaten, giften anlaşılır dedim ama anlaşılmıyormuş demek ki :) Yetişebilseydim alırdım ben de.

sahibinden hareketlenmeye başlamış. arkadaslar bayagi bi stok eritmisler galiba. bu kadar satisi yapilirken nasil kaciridm 3 defa tarihi yanlis girmeyi bilemiyorum.
satmak isteyen 32,64, beyazlar icin bir dm kadar yakinim.

Benim ramler bugün geldi, GSKILL 32GB (2x16GB) DDR4 olanı almıştım kutusunun içinde çıkan kağıtlar yoktu ve pinlerde derin çizikler vardı kullanılmış iade edilmiş gibi bir vibe verdi ürün. Vatanla görüştüm gün içerisinde gönderen şubeye durumu soracaklarını söylediler bakalım neler olacak o.O2

Benim ramler bugün geldi, GSKILL 32GB (2x16GB) DDR4 olanı almıştım kutusunun içinde çıkan kağıtlar yoktu ve pinlerde derin çizikler vardı kullanılmış iade edilmiş gibi bir vibe verdi ürün. Vatanla görüştüm gün içerisinde gönderen şubeye durumu soracaklarını söylediler bakalım neler olacak o.O2
Satarsan haber et hocam

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,519
Üyeler
190,758
Son üye
Barankoç