❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Fifa oynarken 1 el maç yaptıktan sonra bile aşırı eli yoruyor. Sizde de öyle mi özellikle sol el

Bende pusat clutch gamepad var. Bu daha mı iyi acaba?
Monster Pusat Clutch günümüze göre artık eski teknoloji kalıyor ama işini görüyorsa boşa masrafa gerek yok bence.

Gamepad çok iyi mikro switch hissiyatı falan güzel fakat gowda saçma bir bugla karşılaştım. Gamepad takılıyor algılamıyor gibiydi. Onun da çözümü gamepad bağlandığı zaman birden fazla giriş olarak bağlanıyor (klavye mouse gamepad). Mouse girişini kaldırıyorsunuz kalıcı çözülüyor. Belki benim pc ile alakalıdır ama 8bitdo sorunsuz çalışıyor.
Titreşim ve ışık ayarı, tetik kilidi, hall effect, mikro sw falan baya keyifli gamepad. Fiyatının hakkını veriyor ben de 1200e almıştım.

Sitesinde sağda solda hiçbir yerde Gyro Sensör olduğunu yazmıyor. İnceleme videosunda kutunun arkasında yazıyormuş gördüm. Aldım bende bir tane, dualsense kollara hiç alışamadım belki bu rahat olur.

Farklı ürünlerde de oluyor.

2026-03-25_15-25.webp

Tetik (trigger) titreşiminden bahsediyor. Bunda yoktur. O özellik anca bahsedilen Xbox 9. nesil ve PS5 dualsense gibi 3-4 bin TL kollarda oluyor.
o çok önemli değil ya 9.nnesil kolda o parayı hak etmiyor gibi ya batarya da almak lazım pil dayanmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri