oguuzysr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 849
Özelden telegram kanalını paylaşır mısın?Nasıl kaçtı ya![]()
Özelden telegram kanalını paylaşır mısın?Nasıl kaçtı ya![]()
ora sıkıntı telegramdan amazon depo takip gruplarına bakbeyler, bu amazon depo sayfasına gelip en son gelenler sıralamasına alınca hep aynı ürünleri görüyorum saatlerdir, yeni ürün mü gelmiyor yoksa orası mı sıkıntılı? en son gelenleri nasıl görebilirim bilen var mı?
hocam dosyayı kömürlükten çıkarabilirsen, belki işine yarayan olur. üzerine eklenip geliştirilebilirBir ara bu işlere merak salmıştım; Selenium gibi hantal araçlarla değil, doğrudan .NET üzerinde multithread çalışan kendi algoritmamı yazdım. Ayrı bir sunucu maliyetine girmeden, paylaşımlı hosting üzerinde çalıştırabiliyordum. Kaynak kodla değil, request ile gelen javayı parse ediyordum. Cloudflare engeline takılmamak için piyasadaki pahalı Anti-Bot API'leri yerine, ücretsiz proxy çözümleriyle işi bitirmiştim. O yapıya bir de AI dahil etseydim, piyasadaki düşük maliyetli sistemlere kafa atardı. Sonradan ilgim dağıldı, projeyi arşivledim. Ticari bir amacım yoktu zaten ama o süreçte kazandığım scraping tecrübesi üniversite projelerimde çok işime yaradı.
o gruplar nereden çekiyor verileri bilgin var mı?ora sıkıntı telegramdan amazon depo takip gruplarına bak
Ben alıyorum hep iptal ediyorlar. Geçen aldım ssd iptal ettiler macmini aldim iptal ettiler monitör alsim iptal ettilersanırım benim için amazon depo olayı zamanında bitmiş şunları aldıktan sonra bidaha güzel bişeye denk gelmedim. ikisine de bedava fiyata almışım vay beee
arkadaşıma 2tb kingston kc3000 almıştım 6750tl ye 3 hafta önce. Karşılığında yemek ısmarladıBen alıyorum hep iptal ediyorlar. Geçen aldım ssd iptal ettiler macmini aldim iptal ettiler monitör alsim iptal ettiler
Alinmadi konuma gonderilemiyor hatasi verdi kimse alamadan kapandi siparise fiyati böyle görünmesi önemli değil dfs zaten satici %100 iptalli üründüNasıl kaçtı ya![]()
Sonradan bir arkadaş söyledi saticının Amazon olmadığını o zaman anladım zaten alan varsa bile kesin iptal yiyeceği belli.Alinmadi konuma gonderilemiyor hatasi verdi kimse alamadan kapandi siparise fiyati böyle görünmesi önemli değil dfs zaten satici %100 iptalli üründü
bot kuruyorlardır büyük ihtimalle ama nasıl oluyor bilmiyorum forumdan biri fiyat takip botu kurmuştuo gruplar nereden çekiyor verileri bilgin var mı?