🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

37900e aldığım 13 inç M4 air geldi az önce kuzene almıştık. 2 döngüde alan kişi pilini bitirene kadar kullanıp iade etmiş sanırım adaptörün jelatinlerini sökmemiş bile. 32ye neo satılırken iyi denk geldi gibi.

Ekler

• IMG_0025.webp
    IMG_0025.webp
    372.2 KB · Hit: 160
  • IMG_0026.webp
    IMG_0026.webp
    476.5 KB · Hit: 158
beyler, bu amazon depo sayfasına gelip en son gelenler sıralamasına alınca hep aynı ürünleri görüyorum saatlerdir, yeni ürün mü gelmiyor yoksa orası mı sıkıntılı? en son gelenleri nasıl görebilirim bilen var mı?

beyler, bu amazon depo sayfasına gelip en son gelenler sıralamasına alınca hep aynı ürünleri görüyorum saatlerdir, yeni ürün mü gelmiyor yoksa orası mı sıkıntılı? en son gelenleri nasıl görebilirim bilen var mı?
ora sıkıntı telegramdan amazon depo takip gruplarına bak

Bir ara bu işlere merak salmıştım; Selenium gibi hantal araçlarla değil, doğrudan .NET üzerinde multithread çalışan kendi algoritmamı yazdım. Ayrı bir sunucu maliyetine girmeden, paylaşımlı hosting üzerinde çalıştırabiliyordum. Kaynak kodla değil, request ile gelen javayı parse ediyordum. Cloudflare engeline takılmamak için piyasadaki pahalı Anti-Bot API'leri yerine, ücretsiz proxy çözümleriyle işi bitirmiştim. O yapıya bir de AI dahil etseydim, piyasadaki düşük maliyetli sistemlere kafa atardı. Sonradan ilgim dağıldı, projeyi arşivledim. Ticari bir amacım yoktu zaten ama o süreçte kazandığım scraping tecrübesi üniversite projelerimde çok işime yaradı.
hocam dosyayı kömürlükten çıkarabilirsen, belki işine yarayan olur. üzerine eklenip geliştirilebilir :)

sanırım benim için amazon depo olayı zamanında bitmiş şunları aldıktan sonra bidaha güzel bişeye denk gelmedim. ikisine de bedava fiyata almışım vay beee

Ekler

• 1774453393200.webp
    1774453393200.webp
    46.2 KB · Hit: 327
sanırım benim için amazon depo olayı zamanında bitmiş şunları aldıktan sonra bidaha güzel bişeye denk gelmedim. ikisine de bedava fiyata almışım vay beee
Ben alıyorum hep iptal ediyorlar. Geçen aldım ssd iptal ettiler macmini aldim iptal ettiler monitör alsim iptal ettiler

Ben alıyorum hep iptal ediyorlar. Geçen aldım ssd iptal ettiler macmini aldim iptal ettiler monitör alsim iptal ettiler
arkadaşıma 2tb kingston kc3000 almıştım 6750tl ye 3 hafta önce. Karşılığında yemek ısmarladı :D

Nasıl kaçtı ya :(
Alinmadi konuma gonderilemiyor hatasi verdi kimse alamadan kapandi siparise fiyati böyle görünmesi önemli değil dfs zaten satici %100 iptalli üründü

Alinmadi konuma gonderilemiyor hatasi verdi kimse alamadan kapandi siparise fiyati böyle görünmesi önemli değil dfs zaten satici %100 iptalli üründü
Sonradan bir arkadaş söyledi saticının Amazon olmadığını o zaman anladım zaten alan varsa bile kesin iptal yiyeceği belli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,135
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri