🔥İndirim Arctic mx-7 (2G) 499 tl (4G) 598 tl

MX 4 ve MX 6 kullandım, nedense bunu sürmek daha kolay geldi, ivedi bir ihtiyaç değil ama 2-3 derece fark ettiriyor, 9800x3d için yazıyorum.

Mx4 artık alınacak macun değil. Önemli olan sadece derece değil artık pump out olmasın diye macunlar çok yoğun. Mx4 ü laptoplarda kesinlikle tavsiye etmiyorum pump out garanti. Reddit mx4 pump out şikayetleriyle dolu.
Hocam işyerinde hp laptop var ve mx4 sürüyorum ama 4-5 ay içinde pump out oluyor ve fan deli gibi çalışıyor. Laptop özelinde önereceğin bir termal macun var mı?

Hocam işyerinde hp laptop var ve mx4 sürüyorum ama 4-5 ay içinde pump out oluyor ve fan deli gibi çalışıyor. Laptop özelinde önereceğin bir termal macun var mı?
Mx-7 aldım hem masaüstünde hem laptopta kullanıyorum. Kesinlikle şuan mx-7 pump out konusunda çok iddialı. Üreten mühendisler de özellikle pump out için tavsiye ediyor. Ürünün her yerinde pump outa müthiş dirençli olduğu da yazıyor. Performansı da çok iyi. MX-6 kullanıyordum bu çok daha iyi net söyleyebilirim. Laptopta sıcaklık hala aynı pump out olmadı henüz.

ptm kullan 3-4 derece düşüyor pump out olmuyor

sanırımda buda ptm

Mx4 artık alınacak macun değil. Önemli olan sadece derece değil artık pump out olmasın diye macunlar çok yoğun. Mx4 ü laptoplarda kesinlikle tavsiye etmiyorum pump out garanti. Reddit mx4 pump out şikayetleriyle dolu.
Ne alıcaz hocam laptop için ? F/p

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri