Bu sistemi ne kadara satmalı?

Reaksiyon skoru
7
Anakart: Asus Prime B450M-K II
İşlemci: Ryzen 5 5600x
Ram: Kingston 16gb 3200mhz 2x8
Ekran Kartı: Asus Dual RTX 5060 8gb OC
Depolama: Twinmos 512gb M2
Güç Kaynağı: Thermaltake 700w
Monitör: GIGABYTE GS25F2 24.5 inc 200Hz 1ms

Merhabalar yukarıda özelliklerini yazdığım sistemi satmayı düşünüyorum ne kadara satmak mantıklı olur?

Kasaya 30 yaz pazarlıkla 28 e falan ver monitörü bilmiyom
bir de garanti önemli varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vazgeçtim 32 yaz 30a ver

Kasaya 30 yaz pazarlıkla 28 e falan ver monitörü bilmiyom
bir de garanti önemli varmı ?

vazgeçtim 32 yaz 30a ver
40 teklif var vermedim piyasanın farkında mısınız 😃

Monitör ekran kartı 0 alındı iki aylık sistem

Sistemini tam beğendim derken 5060 8 gb yazısını gördüm :D

Monitör ekran kartı 0 alındı iki aylık sistem
40 veren varsa kasaya ver büyük enayi avı oluyor 40 da etmez bu arada sistemin vatan pc o sistemi 2 ye katlayan 5070 li sistemi 55 e satıyor zaten 15 bin tl fark verip 5070 ve adına faturalı garantili sıfır almak varken tecih sebebi olmaz keriz bulduysan ver geç

Sistemini tam beğendim derken 5060 8 gb yazısını gördüm :D
Param ona yetti valla hocam yapacak bir şey yok

40 veren varsa kasaya ver büyük enayi avı oluyor 40 da etmez bu arada sistemin vatan pc o sistemi 2 ye katlayan 5070 li sistemi 55 e satıyor zaten 15 bin tl fark verip 5070 ve adına faturalı garantili sıfır almak varken tecih sebebi olmaz keriz bulduysan ver geç
2.el toplamaya kalksam 40 falan tutuyor zaten mantıklı gelmedi o yüzden satmak millet işlemci fiyatlarını bile sisik sisik yazıyor

Param ona yetti valla hocam yapacak bir şey yok

2.el toplamaya kalksam 40 falan tutuyor zaten mantıklı gelmedi o yüzden satmak millet işlemci fiyatlarını bile sisik sisik yazıyor
Şey hocam 5060 kötü değil aksine çok iyi bir kart fakat 8gb modelleri hiç tutulmadı ve rakiplerine göre geri kalıyordu onun dışında 16gb modeli süperdir. Keşke 8gb yerine başka alternatiflere baksaymışsınız diye dedim

Şey hocam 5060 kötü değil aksine çok iyi bir kart fakat 8gb modelleri hiç tutulmadı ve rakiplerine göre geri kalıyordu onun dışında 16gb modeli süperdir. Keşke 8gb yerine başka alternatiflere baksaymışsınız diye dedim
Valla piyasayı çok araştırdım alırken en uygunu bu oldu ikinci elde çok yüksek fiyatlara satıyorlar ben hazır sistem alıp satan birinden aldım 15kya uyguna geldi sıfır kapalı kutu

Valla piyasayı çok araştırdım alırken en uygunu bu oldu ikinci elde çok yüksek fiyatlara satıyorlar ben hazır sistem alıp satan birinden aldım 15kya uyguna geldi sıfır kapalı kutu
Anladım hocam. Teşekkürler <3

40 a ver hemen 30 a gider normalde

kral bak anla diye tek tek fiyatlandırma yazıcam
Anakart: Asus Prime B450M-K II 3.5k yazdım eski bir anakarta üstelik prime serisi olan bir anakarta herhalde 5k dememi falan beklemiyorsundur
İşlemci: Ryzen 5 5600x 4.5k dedim
Ram: Kingston 16gb 3200mhz 2x8 şu an piyasa 2x8 ramleri marka farketmeksizin 3.5kya satan var
Ekran Kartı: Asus Dual RTX 5060 8gb OC 14k dedim aynısı var sarı sitede
Depolama: Twinmos 512gb M2 2750 dedim
Güç Kaynağı: Thermaltake 700w güç kaynğı artı kasayada 5k dedim
aceleden biraz az yazmışım ederi 33.5 civarı 40k teklif aldım diyipte burada insanları yemiyelim hocam yapmayın etmeyin

kral bak anla diye tek tek fiyatlandırma yazıcam
Anakart: Asus Prime B450M-K II 3.5k yazdım eski bir anakarta üstelik prime serisi olan bir anakarta herhalde 5k dememi falan beklemiyorsundur
İşlemci: Ryzen 5 5600x 4.5k dedim
Ram: Kingston 16gb 3200mhz 2x8 şu an piyasa 2x8 ramleri marka farketmeksizin 3.5kya satan var
Ekran Kartı: Asus Dual RTX 5060 8gb OC 14k dedim aynısı var sarı sitede
Depolama: Twinmos 512gb M2 2750 dedim
Güç Kaynağı: Thermaltake 700w güç kaynğı artı kasayada 5k dedim
aceleden biraz az yazmışım ederi 33.5 civarı 40k teklif aldım diyipte burada insanları yemiyelim hocam yapmayın etmeyin
Monitör de dahil sisteme her şeyi biliyorsun ya kral elimdeki tertemiz çalışır sistemi satıp aynısını toplamanın manası yok işlemcinin en ucuzu 5k o da İstanbul’da yok İstanbul’da olmayan hiçbir parçanın fiyatı da beni alakadar etmiyor ilanların yarısı bozuk sorunlu parça satan üçkağıtçı veya dipten mal toplayıp satan al-sat yapan insanlar

Ekler

• IMG_0057.webp
    IMG_0057.webp
    252.9 KB · Hit: 24
Bu sistemi 40a vermedin mi cidden :D

Geri