❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Şükret hocam haline ben 2K da 16GB ram ile oynamaya çalışıyorum. Maalesef yetişemedim, sağlık olsun. Millet bu kadar pahallı satmasa belki sarı siteden alabilirdik ama orası zaten Allah'a emanet.
eğer çok fazla stok satıldıysa fiyatlar düşebilir (bir ihtimal)

ikinci elde

Şükret hocam haline ben 2K da 16GB ram ile oynamaya çalışıyorum. Maalesef yetişemedim, sağlık olsun. Millet bu kadar pahallı satmasa belki sarı siteden alabilirdik ama orası zaten Allah'a emanet.
Şükrediyorum tabi ki. Dediğim gibi kısmet belki yine güzel bir etkinlik olur o zaman faydalanırız bizde. Ben sarı siteden kimseden bu ramlerden almam. Oturduğu yerden adama 20-30k neden kazandırayım :D.

7779 a 10400 küsüre 17-21 k ya alınan ramlerin alayı 3-4 katına satılıyor stok çekenler tarafından :D yapacak bir şey yok ucuza gitsin istemiyor çoğu kişi

Kapatın şu konuyu ya her gördüğümde sinirim tepeme çıkıyor insanız yaw canımız çekiyor beleş mal aldınız okede bitsin tantana @Abdullah Hacıgül kapatın resi şu konuyu
Ben de alamadım hocam camış gibi uyuyordum o sırada arkadaş aradı 8 kere telefon sessizdeydi. Merak etme yalnız değilsin, kafaya da çok takma nasip kısmet bu işler.

goodram 16x2 alabilmiştim ancak son anda yetişip.hala Kargoya teslimatı bekliyor yazıyor faturası kesildi mail olarak geldi ancak kargoya verilmedi bakalım umarım gönderilir

goodram 16x2 alabilmiştim ancak son anda yetişip.hala Kargoya teslimatı bekliyor yazıyor faturası kesildi mail olarak geldi ancak kargoya verilmedi bakalım umarım gönderilir
Gönderilir dert etme, stok yoksa da muadil için arıcaklar 0850den açarsın

Bende goodram 2x32 aldım aynı şekilde fatura kesildi kargo bekliyor, muadil ürün için de aramadılar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,274
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri