bunun kabloları nere takılıyo yasenden 9060xt de anlasamayınca amazondan 17e 6 taksit pulse almıstım
9070xt nitro almak istiyorum ama pahalı geliyor sen kaca almıstın kart aşık ediyor öyle bi tasarımı var
Alıntıyı görüntüle
bunun kabloları nere takılıyo ya
aaaa güzelmiş dizaynıAlıntıyı görüntüle
kapağı kapatınca kablo gözükmüyor
tasarımı cok güzel ve en tepe kart sapphire ısınma konusunda
Alıntıyı görüntüle
En tepe taichi ancak tasarım konusunda nitro üstünü görmedimAlıntıyı görüntüle
kapağı kapatınca kablo gözükmüyor
tasarımı cok güzel ve en tepe kart sapphire ısınma konusunda
Alıntıyı görüntüle
allah boğazınıza dizsin, Sizin gibiler yüzünden insanlar malzeme alamıyor.(Şükür benim ihtiyacım yok, ihtiyacı olan kardeşlerim için diyorum) Geçen de başka bir konuda da görmüştüm seni, çok rahatsız edicisin. Ticaret böyle olmaz, seninkisi fırsatçılıktan başka bir şey değil.Hemen çektim bi tane (al satçıyım)
Hocam al satçılara biri sövüodu o arkadaşta ona istinaden böyle diyordu sanırımallah boğazınıza dizsin, Sizin gibiler yüzünden insanlar malzeme alamıyor.(Şükür benim ihtiyacım yok, ihtiyacı olan kardeşlerim için diyorum) Geçen de başka bir konuda da görmüştüm seni, çok rahatsız edicisin. Ticaret böyle olmaz, seninkisi fırsatçılıktan başka bir şey değil.
ülkenin her sektöründe senin gibiler var maalesef. ülkenin insan kalitesini aşağı çekiyorsunuz.
Şark kurnazı işte, bir de buna ticaret deniyor, buna ticaret diyen adam ticaretten bi halt anlamıyodur, hadi diyelim dedin ticaret yasaldır vergi vermen gerekiyor al sat aslında yasal değil, bir de bunların farklı tipleri var yok çocuğum hasta, yok öğrenciyim gibi dramlar yaratıp senden ucuza alıp yarınına senden aldığı fiyattan üstüne ilana koyar, kazandığı da 3 5 kuruştur ama omurgası bu 3 5 kuruşa bile ağır basmaz ki bu işi yapar, devlet istihdam sorununu çözmezse daha çok görürüz bu tipleri.allah boğazınıza dizsin, Sizin gibiler yüzünden insanlar malzeme alamıyor.(Şükür benim ihtiyacım yok, ihtiyacı olan kardeşlerim için diyorum) Geçen de başka bir konuda da görmüştüm seni, çok rahatsız edicisin. Ticaret böyle olmaz, seninkisi fırsatçılıktan başka bir şey değil.
ülkenin her sektöründe senin gibiler var maalesef. ülkenin insan kalitesini aşağı çekiyorsunuz.
aferin sana b0c3k oglu b0c3k senin gibilerin k44f4s1n1 3zm3k lazım vallaKaçıranlara 27k’dan yardımcı olalım..
Hocam niye ragebait atıyorsunuz ki, millet zaten açKaçıranlara 27k’dan yardımcı olalım..
4K oynamayacaksan -ki 3060 4K için çok düşük kalır- işlemci nedeniyle bayağı darboğaz yersin dostum. Besleyecek bir işlemci olursa dağlar kadar (tahminen %100 ve üzeri) FPS artışı görürsün. Bu seviyede bir ekran kartı alacaksan öncelikle işlemcini değiştirmeni tavsiye ederim.3060 12gb lık var bunu alsak ne kadar fps degeri artışı olur ortalama işlemci i5 12100f
hocam geçende Şirket adına cihaz alıp, elden faturasız satıp vergiye gider gösterip vergi vermemeye YASAL YA NE OLACAK, BU FORUM SAHİBİ BİLE YAPIYORDUR, falan diyen biri vardı. o da buydu yanılmıyorsam. (AYNEN, BAKTIM BU O KİŞİ)Şark kurnazı işte, bir de buna ticaret deniyor, buna ticaret diyen adam ticaretten bi halt anlamıyodur, hadi diyelim dedin ticaret yasaldır vergi vermen gerekiyor al sat aslında yasal değil, bir de bunların farklı tipleri var yok çocuğum hasta, yok öğrenciyim gibi dramlar yaratıp senden ucuza alıp yarınına senden aldığı fiyattan üstüne ilana koyar, kazandığı da 3 5 kuruştur ama omurgası bu 3 5 kuruşa bile ağır basmaz ki bu işi yapar, devlet istihdam sorununu çözmezse daha çok görürüz bu tipleri.
Ragebait değil ciddi insan evladı.Hocam niye ragebait atıyorsunuz ki, millet zaten aç![]()