❌İndirim Bitti! SAPPHİRE 9070 (25 799TL) +9 taksit

bunun kabloları nere takılıyo ya
1774521143735.webp

kapağı kapatınca kablo gözükmüyor
tasarımı cok güzel ve en tepe kart sapphire ısınma konusunda
1774521186754.webp

Hemen çektim bi tane (al satçıyım)
allah boğazınıza dizsin, Sizin gibiler yüzünden insanlar malzeme alamıyor.(Şükür benim ihtiyacım yok, ihtiyacı olan kardeşlerim için diyorum) Geçen de başka bir konuda da görmüştüm seni, çok rahatsız edicisin. Ticaret böyle olmaz, seninkisi fırsatçılıktan başka bir şey değil.

ülkenin her sektöründe senin gibiler var maalesef. ülkenin insan kalitesini aşağı çekiyorsunuz.

allah boğazınıza dizsin, Sizin gibiler yüzünden insanlar malzeme alamıyor.(Şükür benim ihtiyacım yok, ihtiyacı olan kardeşlerim için diyorum) Geçen de başka bir konuda da görmüştüm seni, çok rahatsız edicisin. Ticaret böyle olmaz, seninkisi fırsatçılıktan başka bir şey değil.

ülkenin her sektöründe senin gibiler var maalesef. ülkenin insan kalitesini aşağı çekiyorsunuz.
Hocam al satçılara biri sövüodu o arkadaşta ona istinaden böyle diyordu sanırım

Şark kurnazı işte, bir de buna ticaret deniyor, buna ticaret diyen adam ticaretten bi halt anlamıyodur, hadi diyelim dedin ticaret yasaldır vergi vermen gerekiyor al sat aslında yasal değil, bir de bunların farklı tipleri var yok çocuğum hasta, yok öğrenciyim gibi dramlar yaratıp senden ucuza alıp yarınına senden aldığı fiyattan üstüne ilana koyar, kazandığı da 3 5 kuruştur ama omurgası bu 3 5 kuruşa bile ağır basmaz ki bu işi yapar, devlet istihdam sorununu çözmezse daha çok görürüz bu tipleri.

3060 12gb lık var bunu alsak ne kadar fps degeri artışı olur ortalama işlemci i5 12100f

3060 12gb lık var bunu alsak ne kadar fps degeri artışı olur ortalama işlemci i5 12100f
4K oynamayacaksan -ki 3060 4K için çok düşük kalır- işlemci nedeniyle bayağı darboğaz yersin dostum. Besleyecek bir işlemci olursa dağlar kadar (tahminen %100 ve üzeri) FPS artışı görürsün. Bu seviyede bir ekran kartı alacaksan öncelikle işlemcini değiştirmeni tavsiye ederim.

Uzun lafın kısası, işlemcini değiştirmediğin sürece ucuza bile yakalamış olsan vereceğin para alacağın performansa değmez.

Şark kurnazı işte, bir de buna ticaret deniyor, buna ticaret diyen adam ticaretten bi halt anlamıyodur, hadi diyelim dedin ticaret yasaldır vergi vermen gerekiyor al sat aslında yasal değil, bir de bunların farklı tipleri var yok çocuğum hasta, yok öğrenciyim gibi dramlar yaratıp senden ucuza alıp yarınına senden aldığı fiyattan üstüne ilana koyar, kazandığı da 3 5 kuruştur ama omurgası bu 3 5 kuruşa bile ağır basmaz ki bu işi yapar, devlet istihdam sorununu çözmezse daha çok görürüz bu tipleri.
hocam geçende Şirket adına cihaz alıp, elden faturasız satıp vergiye gider gösterip vergi vermemeye YASAL YA NE OLACAK, BU FORUM SAHİBİ BİLE YAPIYORDUR, falan diyen biri vardı. o da buydu yanılmıyorsam. (AYNEN, BAKTIM BU O KİŞİ)

Bu adamlardan tacir olmaz, bunlar sinek gibi. Öyle indirim üstüne üşüşür 3 5 kuruş kazansa ona yeter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam niye ragebait atıyorsunuz ki, millet zaten aç :D
Ragebait değil ciddi insan evladı.

kaldı ki öyle olsa bile insan ragebait atıp ailesine laf getirir mi? Şunu okuyanlar kim bilir aklından neler geçirmiştir, PC başında neler söylemiştir :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Zleh
Geri