elindeki kasanın m-atx olanını alabilirsinAgalar kasa çok güzelde. Biraz büyük gibi. Ben msi mag 320r kullanıyorum bana büyük geliyor. Göze güzel görünen bu tarz daha ufak bir akvaryum kasa arayışım var ekran kartı uzunluğum 315mm varmi tavsiesi olan.
Evrensel gpu dikey tutucusu var ama kasadan pahalıDikey ekran kartı desteği var mı acaba
Evet cok iyi kasaKasa mük arkadaşlar fanlar sessiz ben ekleme yaptım ekstra
Beğenmiyorum hocam, akvaryum kasa istiyorum Konuda paylaşılan kasa tam bana göre, giriş portları yan tarafta olması çok iyi ama büyük. Masamda güzel durmuyor . Ufak bir akvaryum kasa arıyorum.elindeki kasanın m-atx olanını alabilirsin![]()
bu çok büyük değildi sanırım.Beğenmiyorum hocam, akvaryum kasa istiyorum Konuda paylaşılan kasa tam bana göre, giriş portları yan tarafta olması çok iyi ama büyük. Masamda güzel durmuyor . Ufak bir akvaryum kasa arıyorum.
1200w modelini kullanıyorum uygun sıkıntı yokAsus rog strix gold aura edition 1000 w psu ile uyumlu mu bu kasa arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı
Yenir 4 k civarındaki en iyi kasaSiyahının fiyatı yükselmişti şuan tekrar indirimde.
Siyah:
LIAN LI VECTOR V100R Tempered Glass Siyah USB 3.0 Atx Mid Tower Bilgisayar Kasası
G99-V100RX-00 - LIAN LI VECTOR V100R Tempered Glass Siyah USB 3.0 Atx Mid Tower Bilgisayar Kasasıpckolik.com.tr
Beyaz:
LIAN LI VECTOR V100R Tempered Glass Beyaz USB 3.0 Atx Mid Tower Bilgisayar Kasası
G99-V100RW-00 - LIAN LI VECTOR V100R Tempered Glass Beyaz USB 3.0 Atx Mid Tower Bilgisayar Kasasıpckolik.com.tr