Kan verme korkusunu nasıl yenerim

Bende çok korkarım oyüzden koltuğa oturu oturmaz yüzümü çeviririm iğneye bakmam hatta konuyu okurken bile bi garip oldum 😬😬😬

Eskiden iğne fobim vardı. İnsanın başına çok daha kötüleri geldikçe eskiden korktuğun şeyler artık etkilemiyor.

verebileceğim tavsiyeler herkesin verdiklerinden farklı bişey olmaz ama yinede kan alınan noktaya asla bakmamanı, farklı bir şeyler düşünmeni ve derin nefes almak gibi şeyler söyleyebilirim.

reis normal aşı düşün iğne gryor ikisindende aynı birisi 10 saniye daha içerde kalıyor yani sağa sola bak odadaki fil necati resmine falan...

kızılayda kan vermeye bayılırım.8 lik çivi kıvamındaki iğneyle özellikle.
6-8 ayda bir kan veririm kan değerlerim bazen yüksek oluyor ve beni rahatsız ediyor.
ishal yorgunluk vs yapıyor

Önce bir fotoğraftan bir süre bakmaya çalış, sonra o süreyi uzat. Sonra ufak bir kanama videosu, biraz daha büyüğü, canlı bir kişide ufak bir kan diye git gide eşiğini yükselt reis.

2 3 kere verirken ful odak bak kana böyle çıkarken birdahakilerine alışırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

korkuyorsan kolundan elinin üstünden ver
Elinin üstünden vermesi en kötüsü inanılmaz acıtıyor daha çok hissettiriyor

merhabalar ben 16 yaşındayım ama kan vermekten hayla korkuyorum mesela aşı olurum ama hiç korkmam sadece ufak bir heyecanlanırım en son kan verdiğimde çok heycanlanmıştım sağ olsun hemşire profesyoneldi hiç hissettirmedi bile aslında olay çok eskiden sağlık ocağındaki işini bilmez hemşireler yüzünden okadar kötüydülerki önce sol kolumdan kan almya çalıştılar sonra başaramayıp sağ koluma geçtiler çok acı çekmiştim ozaman hatırladığıma göre az kalsın iğne kırılacakmış yani tam emin olmamakla birlikte ozamandan belli hep korkarım kan verdiğimde o acıdan çok o anın gerginliği ve o anın heyecanı beni çok korkutur sanki koluma bıçak sokucaklarmış gibi zannediyorum çözüm önerilerinizi beklerim
kork,titre ve acıyacağını hisset ben daha 3 ay önce vermeye başladım 100. tüpüm falan oldu acıyacak gerçeğiyle yüzleşince acımıyo ve doktora tırsmıyomuş gibi yaparsan hemen sokup çıkartıyor

Umuraama korkmuyorum de kendine hedef olarak korkmayacam de acinin en buyugune de dayanirim de. Vampirler bunu iciyor korkmuyor ben neden korkayim de. Hatta kendine guveniyorsa direk bak igne yapilirken.

Geri