OverallTaken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,208
4-5 çok 2 lazımFiyatlar her türlü inicek ilk çıktıgında hep pahalı oluyor zaten 4 5 aya avantajlı düzeye geliceğini düşünüyorum
4-5 çok 2 lazımFiyatlar her türlü inicek ilk çıktıgında hep pahalı oluyor zaten 4 5 aya avantajlı düzeye geliceğini düşünüyorum
cok zor bence 24-5 çok 2 lazım![]()
Aynen öyle. Nanometre farkı olduğu için değiştiriyorlar hep. Ama zaten ben bir bilgisayar alıyorum en az 6-7 yıl değişmiyorum sorun olmuyor ondan.Şu adamların tek batma sebebi sürekli soket değiştirmeleri zaten bir insan gidip neden şu anda intele güvenip ana karta yatırım yapsın o biraz korkutuyor.
O zaman gittik desene.cok zor bence 2
+1 hakkikaten bu nasıl bir fiyatlandırma. 199 dolar dediler ooo intel müthiş geliyor dediler uçup kaçacak dediler ee 199 dolar oldu sana 299 dolar. kendinemüzisyenin dediği gibi aynen ayneeeeeeeeen ayneeeeeeeeeeeğğğğğnPlus işlemciler çok iyi performans göstermiş, resmi çıkış fiyatları hiç fena değil 250k plus hazır sistemlerin vazgeçilmezi olabilir, umarım bu resmi fiyatlandırmaya karşı saçma sapan fiyat girmez yetkili satıcılar.
Edit: Saçma sapan fiyatla başladılar almayın sakın resmi satış fiyatı 299 dolar olan işlemciyi 430 dolar'a satmak insanı enayi yerine koymaktır. benzer durum 250k plus'da da var.
![]()
INTEL Core Ultra 7 270K Plus 3.7GHz 40MB Önbellek 24 Çekirdek 1851 3nm Tray Islemci | ITOPYA
INTEL Core Ultra 7 270K Plus 3.7GHz 40MB Önbellek 24 Çekirdek 1851 3nm Tray Islemci En iyi fiyat seçenekleri ile AT807683B9B4884 ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
INTEL Core Ultra 5 250K Plus 4.2GHz 30MB Önbellek 18 Çekirdek 1851 3nm Tray Islemci | ITOPYA
INTEL Core Ultra 5 250K Plus 4.2GHz 30MB Önbellek 18 Çekirdek 1851 3nm Tray Islemci En iyi fiyat seçenekleri ile AT807683B9B4886 ITOPYA'dawww.itopya.com
bu fiyata kimse almaz ellerinde kalır bunu da bildiklerinden kısa zamanda indirimler gelir şu an ki fiyatlandırma rezaletinde ötesinde ultra 7 270k plus 299 dolar hatta tray versiyonu intel'in resmi sitesinde 289 dolar yazılırken nasıl oluyorda 430 dolar yazabiliyor ama işin ilginci ilk nesil ultra versiyonları resmi fiyatlandırmanın içinde veya altında satmayı biliyorlar ultra 7 265k tray versiyonunu 16 bine bulunabiliyor+1 hakkikaten bu nasıl bir fiyatlandırma. 199 dolar dediler ooo intel müthiş geliyor dediler uçup kaçacak dediler ee 199 dolar oldu sana 299 dolar. kendinemüzisyenin dediği gibi aynen ayneeeeeeeeen ayneeeeeeeeeeeğğğğğnyeminle satın alıp inceleyesim gelmedi. 199 dolar olsa satın alıp inceleyecektim. inceleyip içerik çekmeye bile satın almam bu fiyat olduğu müddetçe
piyasaya tekrar tutunmak için agresif fiyat uygulaması gerekirken yine bir hayal dünyasına kapılmış intel amca. intelin kral olduğu dönemdeki amd'nin ryzenlerini hatırlıyorum. amd inanılmaz fiyatlar veriliyordu. 9600k fiyatına 3700x gibi efsanelerin efsanesi işlemcisini alabiliyorduk. fiyatı geç bide üstüne amdnin 3700x işlemcinin kutusundan wraith prirsm gibi bakırlı makırlı rgbli soğutucu bile çıkıyordu 9600k fiyatına. ah intel ah.bu fiyata kimse almaz ellerinde kalır bunu da bildiklerinden kısa zamanda indirimler gelir şu an ki fiyatlandırma rezaletinde ötesinde ultra 7 270k plus 299 dolar hatta tray versiyonu intel'in resmi sitesinde 289 dolar yazılırken nasıl oluyorda 430 dolar yazabiliyor ama işin ilginci ilk nesil ultra versiyonları resmi fiyatlandırmanın içinde veya altında satmayı biliyorlar ultra 7 265k tray versiyonunu 16 bine bulunabiliyor
Full Hd çözünürlük önemi yok gibi konuşulmuş ama bir olay var.