YENİ ULTRA 250K VE 270K PLUS İŞLEMCİLER TANITILDI

Şu adamların tek batma sebebi sürekli soket değiştirmeleri zaten bir insan gidip neden şu anda intele güvenip ana karta yatırım yapsın o biraz korkutuyor.
Aynen öyle. Nanometre farkı olduğu için değiştiriyorlar hep. Ama zaten ben bir bilgisayar alıyorum en az 6-7 yıl değişmiyorum sorun olmuyor ondan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cok zor bence 2
O zaman gittik desene.

Plus işlemciler çok iyi performans göstermiş, resmi çıkış fiyatları hiç fena değil 250k plus hazır sistemlerin vazgeçilmezi olabilir, umarım bu resmi fiyatlandırmaya karşı saçma sapan fiyat girmez yetkili satıcılar.

Edit: Saçma sapan fiyatla başladılar almayın sakın resmi satış fiyatı 299 dolar olan işlemciyi 430 dolar'a satmak insanı enayi yerine koymaktır. benzer durum 250k plus'da da var.

+1 hakkikaten bu nasıl bir fiyatlandırma. 199 dolar dediler ooo intel müthiş geliyor dediler uçup kaçacak dediler ee 199 dolar oldu sana 299 dolar. kendinemüzisyenin dediği gibi aynen ayneeeeeeeeen ayneeeeeeeeeeeğğğğğn :D yeminle satın alıp inceleyesim gelmedi. 199 dolar olsa satın alıp inceleyecektim. inceleyip içerik çekmeye bile satın almam bu fiyat olduğu müddetçe

+1 hakkikaten bu nasıl bir fiyatlandırma. 199 dolar dediler ooo intel müthiş geliyor dediler uçup kaçacak dediler ee 199 dolar oldu sana 299 dolar. kendinemüzisyenin dediği gibi aynen ayneeeeeeeeen ayneeeeeeeeeeeğğğğğn :D yeminle satın alıp inceleyesim gelmedi. 199 dolar olsa satın alıp inceleyecektim. inceleyip içerik çekmeye bile satın almam bu fiyat olduğu müddetçe
bu fiyata kimse almaz ellerinde kalır bunu da bildiklerinden kısa zamanda indirimler gelir şu an ki fiyatlandırma rezaletinde ötesinde ultra 7 270k plus 299 dolar hatta tray versiyonu intel'in resmi sitesinde 289 dolar yazılırken nasıl oluyorda 430 dolar yazabiliyor ama işin ilginci ilk nesil ultra versiyonları resmi fiyatlandırmanın içinde veya altında satmayı biliyorlar ultra 7 265k tray versiyonunu 16 bine bulunabiliyor

bu fiyata kimse almaz ellerinde kalır bunu da bildiklerinden kısa zamanda indirimler gelir şu an ki fiyatlandırma rezaletinde ötesinde ultra 7 270k plus 299 dolar hatta tray versiyonu intel'in resmi sitesinde 289 dolar yazılırken nasıl oluyorda 430 dolar yazabiliyor ama işin ilginci ilk nesil ultra versiyonları resmi fiyatlandırmanın içinde veya altında satmayı biliyorlar ultra 7 265k tray versiyonunu 16 bine bulunabiliyor
piyasaya tekrar tutunmak için agresif fiyat uygulaması gerekirken yine bir hayal dünyasına kapılmış intel amca. intelin kral olduğu dönemdeki amd'nin ryzenlerini hatırlıyorum. amd inanılmaz fiyatlar veriliyordu. 9600k fiyatına 3700x gibi efsanelerin efsanesi işlemcisini alabiliyorduk. fiyatı geç bide üstüne amdnin 3700x işlemcinin kutusundan wraith prirsm gibi bakırlı makırlı rgbli soğutucu bile çıkıyordu 9600k fiyatına. ah intel ah.

Full Hd çözünürlük önemi yok gibi konuşulmuş ama bir olay var.
Kullanıcıların hala büyük oranı 1080p monitör kullanıyor. Ben dahil 1080p monitörümü gereksiz harcama yaparak güncellemek istemiyorum bile zaten yeni almışım çerçevesiz lenovo monitörümü.

720p monitörü 15 yıl kullanan adamım. her monitör üretildiğinde alırsak ooooo işimiz var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,435
Üyeler
190,571
Son üye
burakefe43
Geri